Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Farsangi jelmez - Kalóz M-es méret

Termékkatalógus
Farsangi jelmez - Kalóz M-es méret
5 1 értékelés
Gyerek jelmez - fiúknak, ajánlott életkor: 5 éves
Kód:  KOS007d Termékszám:  8590756554824

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Farsangi jelmez - Kalóz M-es méret

Farsangi jelmez - A kalóz egy nagyszerű farsangi jelmez lehet gyermeke számára. 5-9 éves és 120-130 cm magasságú gyerekekre szabták. Ugyan a jelmezt a fiúknak szánták, a lányoknak is megfelelő lehet. A csomag tartalma egy 54 cm-es mellényes póló és egy 60 cm hosszú nadrág, egy csatos öv, egy kendő és a jelmez nélkülözhetetlen része, a féloldalas szemfedő. A készlet nem tartalmazza a kardot és a parókát, amelyek csak az illusztráció részei a képzelete beindítására. Most már csak annyi a feladata, hogy szakállal díszítse a gyerek arcát, karját pedig szablyával vagy pisztollyal szerelje fel - a kalóz illúziója tökéletes lesz.

A kalózjelmez nagyon kényelmes így a gyermeke jól érzi majd magát a különböző versenyek, játékok és a tánc során is, melyek minden farsangi mulatság elengedhetetlen részei. Ezenkívül nem csak a gyermek természetét, de a kalandjátékok iránti rajongását is megragadja majd. A gyermeke biztosan látott már olyan filmeket, amelyek kalózokról szólnak, úgyhogy nem okoz majd gondot neki beleélni magát ebbe a szerepbe. Segítsen gyermekének az apró részletekben, hogy még tökéletesebbé váljon a jelmez, és élvezze a csodálatos farsangi pillanatokat vele együtt!

A csomag tartalma:

  • Póló
  • Nadrág
  • Csatos öv
  • Kendő
  • Szemfedő


Méret:
120-130 cm

Ajánlott életkor:
5-9 év
 

Paraméterek

Alsó korhatár
5 éves kortól Kész!
Nemzetközi méret
M Kész!
Alkalmas
Gyerek Kész!
Téma
Kalóz Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
5 éves kortól Kész!

Jelmezek

Nemzetközi méret
M Kész!
Alkalmas
Gyerek Kész!
Téma
Kalóz Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Farsangi jelmez - Kalóz M-es méret Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kostým Pirát červený vel. M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Šaty na karneval – Pirát veľ. M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Karnevalskostüm - Pirat Größe M.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ