Fisher-Price Őrült Szörnyecske

Termékkatalógus
Fisher-Price Őrült Szörnyecske
Interaktív játék - Ajánlott kor: 6 hónapos kortól
Kód:  HRAif9916 Termékszám:  887961522341

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fisher-Price Őrült Szörnyecske

A szimpatikus Őrült Szörnyecske a Fisher-Price márkától minden gyermeknek tetszeni fog, vicces mozdulatainak köszönhetően. Ez a játék a klasszikus húzós kacsa elvén működik, amellyel bizonyára Te is sokat játszottál gyerekkorodban. A játék dizájnja és funkciója persze a tökéletességig lett fejlesztve. Így a gyermeked mindenhová magával húzhatja a szörnyecskét, és közben figyelheti, ahogy annak körbe-körbe, illetve fel-le mozog a fejecskéje. A forgó mozdulatok és az élénk színek tetszeni fognak a gyermekednek, és a szörnyecske hamar a legjobb barátjává válik. A pihe-puha kék szoknya pedig kellemes a gyermekek kezének, és annak tapintása során, az egyéb funkciókkal együtt a gyermek fejlesztheti a motoros készségeit is.

A Fisher-Price márkájú Őrült Szörnyecske játék legfontosabb tulajdonságai

  • A szörnyecske húzása során körbe-körbe, illetve fel-le mozgatja a fejét
  • Aranyos szoknyával
  • Mozdulataival ösztönzi a gyermeket az első lépések megtételére
  • Az Őrült Szörnyecskével a gyermekek fejlesztik a motoros készségeiket, koordinálják a mozdulataikat és megtanulják az egyes mozdulatokat
  • Kiváló minőségű műanyagból és textilből készült
  • Az Őrült Szörnyecske gyermekeknek 6 hónapos kortól alkalmas

A fejlődés, ami a játékban rejlik

A gyermek a motoros készségein kívül az érzékelését is fejlesztheti, hála az élénk színeknek, a különböző kattanó hangoknak, és mindenekelőtt a mosolygós szörnyecske mozdulatainak. Kis barátja segítségével a gyermek megtanulja a saját mozdulatait, és megérti az ok és okozat koncepcióját is.

A minőség az első helyen

Ez az interaktív Őrült Szörnyecske játék kiváló minőségű, egészségre nem káros műanyagból és textilből készült. A kiváló minőséget a multinacionális Fisher-Price márka játékfejlesztő csoportja garantálja. A játék gyermekeknek már 6 hónapos kortól alkalmas.


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fisher-Price Őrült Szörnyecske Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fisher-Price Bláznivá Příšerka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fisher-Price Bláznivá Príšerka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fisher-Price Verrücktes Monster. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fisher-Price Verrücktes Monster.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ