Gabby varázsház Medence játszókészlet

Termékkatalógus
Gabby varázsház Medence játszókészlet
Figura szett - figura, állatkák, játékhoz, téma Gabby varázsháza, anyaga műanyag, 3 figura a csomagban, ajánlott 3 éves kortól
14 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HRAls5349 Termékszám:  778988492598
Gabby varázsház Medence játszókészlet 14 490 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

Gabby varázsház Medence játszókészlet

Készülj fel egy napsütéses vidám cicás játékra Gabyval és Fishyvel a Gaby's Magic House medencés varázsház készlettel! Csatlakozz Gabyhoz és Halacskához színes sellőfarokkal és töltsetek el együtt egy vidám napot a medencénél! De legelőször, mielőtt nekilátnál, nyisd ki a meglepetést tartalmazó dobozt, és fedd fel a játékot, éppen úgy, mint Gaby a sorozatban,   hogy részt tudj venni a kalandban! Miután kicsomagoltad a dobozt, menj a medencéhez, és fedezd fel Halacska testvérének, Napocskának az elrejtett meglepetését egy óriáskagylóban a csúszda alatt! Mielőtt felmászol a csúszda tetejére vezető létrán, add rá Gaby-ra a sellőfarkat. Ezután Gaby és Halacska egy kis meleg vizet fröcskölhetnek a macskás polipocskából, hogy a víz megváltoztassa csodálatos sellőfarkuk színét. Ezután már csak egy maradt hátra, csússz le a csúszdán és csobbanj a vízbe! Néhány csúszás után Gabi leveheti a sellőfarkát, és Halacskával együtt pihenhet a felfújható nyugágyakon, ahol a nap hátralévő részét töltik együtt a medence mellett!

A játék még izgalmasabb kalandok elé néz

A gyerekek imádni fogják, hogy eljátszhatják kedvenc medencés jeleneteiket Gaby és Halacska segítségével a Gaby varázsházából. Még izgalmasabb játékkalandokért csatlakoztasd a létrát Gaby varázslatos házának legfelső emeletére, és indítsd el a medencés partit Gabyval, Halacskával és más, egymásra figyelő macskabarátokkal, mint Cake és Panda Mancs! (A ház és a figurák külön kaphatók. ) Utolsó meglepetésként pedig a Varázsház meglepetésdobozában található QR-kódot beolvasva egy különleges jutalmat oldhatsz fel az ingyenes Gaby varázsháza alkalmazásban (elérhető iOS és Android rendszereken). A Gaby's Magic House témájú plüssfigurák, babák, figurák és játékkészletek tökéletes játékok azoknak a lányoknak és fiúknak, akik szeretik bevetni a képzeletüket, hogy saját Magic House világot teremtsenek, ezért készülj fel a véget nem érő csúszós és csobbanós kalandra a Gaby's Magic House medence játékkészlettel.


Paraméterek

Ajánlott
Lányoknak Kész!
Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Téma
Gabby varázsháza Kész!
Típus
Játék szett Kész!
Fajta
Figurák, Állatkák Kész!

Tudni érdemes

Ajánlott
Lányoknak Kész!
Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Innen ismerheted

Téma
Gabby varázsháza Kész!

Tulajdonságok

Típus
Játék szett Kész!
Fajta
Figurák, Állatkák Kész!
Használat
Játékhoz Kész!
Figurák száma
3 db Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Játékszettek

Darabszám a készletben
9 db Kész!

Játék kategória

Játék kategória
Figurák Kész!

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gabby varázsház Medence játszókészlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gábinin kouzelný domek Bazénová hrací sada. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gábinin kúzelný domček Bazénová hracia súprava. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gaby's Magic House Pool Spielset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gaby's Magic House Pool Spielset.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ