Shop roku AlzaBoxy Q1

Gyereklámpák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Stílus
Modern
(579)
Klasszikus
(86)
Retro
(13)
Indusztriális
(23)
Szín
Fehér
(319)
Fekete
(165)
Többszínű
(36)
Kék
(29)
Ezüst
(29)
Anyag
Műanyag
(568)
Fém
(281)
Alumínium
(38)
Pléh
(31)
Acél
(20)
Helyiség
Gyerekszobába
(765)
Hálószobába
(558)
Nappaliba
(531)
Dolgozószobába
(492)
Folyosóra
(352)
Lámpa típusa
Asztali
(314)
Mennyezeti
(225)
Fali
(127)
Fénydekoráció
(82)
Beépíthető
(56)
További tulajdonságok
Fényerő szabályzás
(318)
Állítható színhőmérséklet
(284)
Smart
(248)
Mobilalkalmazás
(213)
Távirányítós
(169)
Foglalat
E14
(13)
E27
(27)
GU10
(9)
Integrált fényforrás
(445)
GY6.35
(7)
Fényáram
2 lm
6975 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(436)
Semleges fehér
(438)
Hidegfehér
(308)
Energiafelhasználás
0,01 W
100 W
-

A gyerekszoba lámpák a gyerekszobák elengedhetetlen kellékei. Legyen szó akár mennyezeti, fali vagy asztali lámpáról, a világítás nem hiányozhat a gyerekszobából. Kínálatunkban több fajta gyereklámpa található. Olvass tovább, és tudd meg, melyik a legjobb lámpa gyerekszobába.

Tovább

Gyerekszoba lámpa kiválasztása

Mielőtt lámpát vásárolnál gyermeked szobájába, gondold végig, hogy csillárt, íróasztalra vagy éjjeliszekrényre állítható vagy csíptethető lámpát keresel, esetleg LED-szalagra, panelra, vagy fali lámpára van szükséged. Más variációk is kaphatók, például dekoratív vagy karácsonyi lámpák, függőlámpák, süllyesztett vagy mennyezeti lámpák és egyéb gyerekszoba lámpák.

A gyerekszoba lámpák szinte kihagyhatatlan képviselője a csillár

A gyerekcsillárok nem hiányozhatnak egyetlen gyermekszobából sem. Válassz a vidám és kreatív csillárok közül; gyermekeid imádni fogják őket. Kaphatók szívekkel, csillagokkal, képekkel vagy betűkkel díszített gyereklámpa darabok is.

Fali gyereklámpa a gyengéd megvilágítás érdekében

A fali lámpák a gyerekszoba falára vannak felszerelve. Ezek a gyereklámpák különböző geometriai formájúak lehetnek, de kaphatók gyermeked kedvenc mesefiguráinak arcáról mintázott darabok és klasszikusabb fali lámpák is. Ezek a gyereklámpák lágy megvilágításként vagy ágy fölé rögzíthető éjjeli lámpaként funkcionálnak.

Asztali gyereklámpák a házi feladat készítéséhez

Az asztali gyereklámpák minden iskolás korú gyermek számára kötelező darabok. Az asztali gyereklámpák az íróasztal megvilágítására szolgálnak. Léteznek okos lámpák vezeték nélküli töltéssel vagy órával, illetve klasszikus modellek is kaphatók. Különböző formájú gyerekszoba lámpa modelleket választhatsz, amelyek inkább dekorációként szolgálnak.

Gyerekszoba lámpák- éjszakai fények a pihentető alvásért

Az éjszakai gyereklámpák a gyermekszoba gyengéd megvilágítására szolgálnak, és éjszakára bekapcsolva maradnak. Vannak gyermekek, akik félnek egyedül aludni a szobában, ők az éjszakai lámpával nyugodtabban alszanak majd. A legtöbb éjszakai gyereklámpa asztali, de kaphatók falilámpa típusú gyerekszoba lámpák is.

Projektoros lámpák gyermekeknek a szoba otthonossá tételéhez

A fényprojektorok minden gyermek álma. Ezeket a készüléket bárhol elhelyezheted a szobában, a képek a falra vetítik. Egyes projektorokon változtatható a fény, vagy dallamot játszanak le. A kínálatban képek és színek széles választéka található meg. Ezek a kivetítők altatóként is szolgálhatnak a gyermekek számára.

A gyerekszoba lámpák különböző tulajdonságai

A klasszikus tulajdonságok mellett a gyereklámpák különböző funkciókkal is rendelkezhetnek, amelyek megkönnyítik a gyermekek számára az irányítást.

  • A kapcsolóval felszerelt lámpát bármikor be- és kikapcsolhatod.
  • A fényerőszabályzóval ellátott lámpa fényerejét igény szerint állíthatod.
  • A színhőmérséklet beállításával változtathatod a fény hőmérsékletét.
  • A SMART funkció segítségével a gyereklámpát az alkalmazáson keresztül vezérelheted.
  • Az érintőképernyős gyereklámpán nincsenek gombok, érintéssel vezérelhetők.
  • A távirányítós gyereklámpák akkor is kikapcsolhatók, ha már ágyban vagy.
  • Bizonyos gyerekszoba lámpák mobilalkalmazással vagy hangvezérléssel is működtethetők.
  • Válassz mozgásérzékelős lámpát, ha gyermeked sokszor kel fel éjszaka.
  • Az időzítő segítségével beállíthatod, mikor kapcsoljon be vagy ki a lámpa.
  • Az öntapadós gyerekszoba lámpák bárhová felhelyezhetők, például az asztalra vagy a falra is.

Válaszd ki a gyereklámpa stílusát

A gyerekszoba lámpák többféle stílusúak lehetnek. Kínálatunkban a modern darabok mellett rusztikus, vintage vagy retró gyerekszoba lámpák is megtalálhatók. Ezeket a típusokat valószínűleg az idősebb gyerekek kedvelik jobban, a választás azonban a gyerekszoba stílusától is függ.

Válaszd ki a gyereklámpa megfelelő anyagát

Gyerekszoba lámpák sokféle anyagból készülnek, leggyakrabban műanyagból vagy a fémből. A fém erősebb és tovább tart, a gyerekek nem törik el olyan könnyen a lámpát. A műanyag ugyan nem olyan jó minőségű, de ezek a gyerekszoba lámpa típusok olcsóbbak. Választhatsz fából, textilből, üvegből vagy kerámiából készült modelleket is.

Ne feledd, a kerámia és az üveg törékeny anyagok, a gyerekek megvághatják magukat velük. Gyerekszobába alkalmasabb lehet a műanyagból, textilből vagy szilikonból készült lámpát választani.

A gyereklámpák széles színpalettája

Gyereklámpák számos színben kaphatók, így gyermeked kiválaszthatja kedvenc színét, vagy a gyerekszoba színéhez igazíthatod a lámpa kinézetét. Választhatsz különböző képekkel, mesefigurákkal vagy mintákkal díszített gyerekszoba lámpa modelleket is. Nagyobb gyermekek számára ideálisak lehetnek a klasszikus színek, például a fekete, a fehér vagy a bézs.

LED fali gyereklámpa

A kicsik imádni fogják ezt a színes fali lámpát a gyerekszobában.

Halogén vagy LED gyerekszoba lámpa alkalmasabb?

A gyerekszoba világítása különböző típusú izzóval történhet. Leggyakrabban LED izzót használnak, amely hosszú élettartamú, és akár 30 000 órát is kibír. Kapható halogén izzó is, amely akár 2 000 órán át működik. Ez a fajta izzó inkább asztali lámpákhoz alkalmas, amelyek nagyobb valószínűséggel mennek tönkre. Energiatakarékos izzókat is vásárolhatsz, amelyek akár 15 000 órát is kibírnak.

i

Fontos a megfelelő aljzat kiválasztása

Vásárlás előtt ellenőrizd, hogy a gyerekszoba lámpa típushoz tartozik-e izzó, vagy külön kell megvásárolnod azt. Ha nem jár hozzá izzó, ellenőrizd a gyereklámpa foglalatát. Legfeljebb 7 foglalattípus áll rendelkezésre, ezeket az izzó menete alapján különböztetik meg. Egyes gyereklámpák azonban már beépített LED-del is rendelkezhetnek.

Milyen feszültségű és teljesítményű legyen a gyerekszoba lámpa?

A bemeneti feszültséget voltban mérik. Ez határozza meg, milyen feszültségre van szükség a hálózatból. A leggyakoribb feszültség 230 V. Egyes LED-lámpák bemeneti feszültsége azonban 12 V, 24 V, 5 V vagy 4,5 V is lehet, ezért vásárlás előtt ellenőrizd őket. Nézd meg az energiafogyasztást is, amely wattban van megadva, és azt jelzi, hogy a lámpa mennyi áramot fogyaszt.

Még egy gyereklámpa is lehet gazdaságos. Vásárlás előtt ellenőrizheted az energiaosztályt, amely A-tól G-ig terjed.

Milyen színű lámpa illik a gyerekszobába?

A gyermekszobai világítás színe lehet meleg fehér, amely a legmegfelelőbb a szobába és a hosszú távú munkához, semleges fehér, amely a kevés nappali fényt kapó helyiségekbe való vagy hideg fehér. A fény színét színhőmérsékletnek is nevezik, amely 1200 K (legmelegebb) és 30000 K (leghidegebb) között mozog.

i

Milyen intenzitású lámpát válasszunk a gyerekszobába?

Az ideális fényerősség egy gyermekszobában 250-350 lux. A választásnál a fényáramra is érdemes figyelni, amelyet lumenben adnak meg, és az izzó feszültségétől függően változik. Egy klasszikus, 25 W-os izzó 210 – 204 lm, egy több wattos izzó több lument ad.

A gyereklámpa különböző típusú tápegységekkel rendelkezhet

A gyerekszobák világítása leggyakrabban a hálózatról történik. Léteznek azonban elemes vagy USB-n keresztül tölthető gyereklámpa fajták is. Ha konnektoros lámpát vásárolsz, ellenőrizd a tápkábel hosszát, hogy megfelelően elérjen a konnektorig. Ha elemmel működő gyerekszoba lámpa modellt vennél, győződj meg róla, milyen elemek szükségesek hozzá.

Ha elemes lámpát választasz, ellenőrizd, hogy jár-e hozzá elem.

A gyerekszobában megfelelő megvilágításra van szükség

Az IP biztonsági besorolás nemzetközi szabvány, amely a porral, vízzel vagy más részecskékkel szembeni ellenállási szintet jelzi. Ezt számmal és betűkkel jelölik, például az IP020 a legalacsonyabb, az IP68 pedig a legmagasabb védettségi fokozatot jelenti. A védettségi fok fontos a gyereklámpák esetében, hiszen a gyerekszobában bármi belekerülhet a lámpába.

i

Az IP-besorolással kapcsolatos további információkért lásd cikkünket.

A gyereklámpák méretének is megfelelőnek kell lennie

A gyereklámpa kiválasztásának összefüggésben kell lennie a szoba méreteivel. Ha alacsony a szoba mennyezete, ne válassz túl hosszú gyereklámpát. Ha asztali lámpát vásárolnál, megfelelő méretű darabot válassz, hogy ne legyen túl nagy az asztalhoz képest. Ugyanez vonatkozik az éjjeliszekrényre való gyerekszoba lámpa modellekre is.

Még mindig nem vagy biztos a választásban? Hogyan válasszunk világítást a gyerekszobába című cikkünk segít a döntésben.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips Hue LightStrip Plus v4 Szállításra kész > 5 db
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
42 590 Ft

2.
EMOS LED-es fénycső 300mm, 5W Szállításra kész > 10 db
LED lámpa - 5 W teljesítmény, 380 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), anyaga: fém és műanyag, 3 cm max. magasság, 2,2 cm széles, IP20 védelem
több darab vásárlása esetén 5 060 Ft-tól

3.
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 9,5 W teljesítmény, mérete 45 × 12 × 20 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 45 cm
15 090 Ft

Még több
805 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Tesla LED asztali lámpa Petra, CCT 3000-6000 K, 5 K 420 lm, w-charger, fekete - Asztali lámpa
Típusok
5,0
Tesla LED asztali lámpa Petra, CCT 3000-6000 K, 5 K 420 lm, w-charger, fekete
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 9,5 W teljesítmény, mérete 45 × 12 × 20 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 45 cm
15 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESab009
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6 87×
Philips Hue LightStrip Plus v4
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
42 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20033
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0 10×
Govee Aura SMART RGBIC Asztali lámpa
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 12 W teljesítmény, 350 lm fényáram,, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Apple Siri kompatibilitás, anyaga: műanyag, 20,2 cm max. magasság, 10,3 cm széles
35 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Govee22_03
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
3,5
Yeelight Ceiling Light A2001R900
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, teljesítmény, 6000 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), csatlakozás: WiFi 2,4 GHz és Bluetooth, kompatibilitás: Samsung SmartThings, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 12,2 cm, szélesség 64 cm, anyaga: műanyag, IP20
54 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: YeeLI21_06
4,2 10×
Yeelight Lightstrip Pro
LED szalag -, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás
Szuper ár
18 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Yeel22_05
4,5 30×
Yeelight LED Lightstrip 1S
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, távvezérlővel, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Samsung SmartThings kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás
Szuper ár
19 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLI21_01
4,5
Minecraft - Logo - 3D lámpa
Asztali lámpa - gyerek, éjjeliszekrényre és íróasztalra
9 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0508
4,4 89×
Marvel - Logo - dekoratív lámpa
Díszvilágítás - dekoratív, Marvel téma, két világítási mód, fali és asztali, tápellátás USB kábelen keresztül (tartozék) vagy 3× AAA elemmel, anyag: műanyag, méretek: 30 × 12 cm, hivatalosan engedélyezett termék
12 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0269a
4,7 56×
EMOS LED-es fénycső 300mm, 5W
LED lámpa - 5 W teljesítmény, 380 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), anyaga: fém és műanyag, 3 cm max. magasság, 2,2 cm széles, IP20 védelem
5 060 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS17091
4,9 47×
Xiaomi Mi asztali lámpa
Asztali lámpa - kíméli a szemet (Flicker-free), 4 előre beállított világítási mód, UV-mentes, tartós, fém kivitel, Google Assistant, Amazon Alexa és Apple Homekit kompatibilis, intuitív vezérlés alkalmazáson keresztül/közvetlenül a lámpán
15 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAOS003a2
4,5 70×
LED IMMAX Heron 2 Asztali lámpa Qi vezeték nélküli töltéssel és USB-vel
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, folyosóra, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, szürke kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 8,5 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 14 × 18 × 43 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 18 cm
22 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX_21_08
4,9 20×
LE037 Hordozható lámpa nagyítóval
Asztali lámpa - LED, klasszikus stílus, gyerek, garázsba, dolgozószobába, fehér kivitel, íróasztalra, kapcsolóval, mérete 19,8 × 9 × 19,6 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 2,7 cm
5 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VE21Amp31
USB Playstation Icons Light - Asztali lámpa
Típusok
4,7 124×
USB Playstation Icons Light
Asztali lámpa - gyerek, éjjeliszekrényre, mérete 10 × 6 × 30 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 10 cm
7 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCH97f
4,8
EMOS LED Emily
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 5000 K, 2 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 30,5 × 8,2 × 16,5 cm (Ma×Sz×H)
6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMSV19076
3,3
Yeelight Lightstrip Pro Extension
LED szalag -, 100 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Samsung SmartThings kompatibilis, Android, Windows és iOS operációs rendszer támogatás
3 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Yeel22_06
4,7 13×
IL11EVO2 Éjszakai fény mozgásérzékelővel
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, elhelyezés lépcsőkre, fényforrás integrált LED, energiafelhasználás 0,5 W, fényáram 50 lm, mozgásérzékelő, védettségi fok IP20, 3 darab AAA típusú elem, méretek 7,4 × 2 × 7 cm (Ma×Sz×H), anyaga műanyag
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Velamp22_03
4,4 26×
WILIT LED asztali lámpa vezeték nélküli töltővel U15
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 5500 K, 8 W teljesítmény, érintésvezérlés
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WiLLy03
4,6 19×
EMOS P3316 LED-es éjszakai fény, fényérzékelővel foglalathoz
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, elhelyezés lépcsőkre, fényforrás integrált LED, bemeneti feszültség 230 V, fényáram 5 lm, tápellátás hálózati, méretek 8 × 8 × 5,8 cm (Ma×Sz×H), anyaga műanyag
3 640 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS20085
4,7 107×
Immax Asztali lámpa Leather Black
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, folyosóra, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 7 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 40 × 6,5 × 9 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 9 cm
13 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMX151an
5,0
EMOS LED Lucy
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 5000 K, 2 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 29,5 × 8,2 × 25,5 cm (Ma×Sz×H)
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMSV19075
USB PlayStation Icons Light PS5 - Asztali lámpa
Típusok
4,7 124×
USB PlayStation Icons Light PS5
Asztali lámpa - gyerek, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, éjjeliszekrényre, szélessége 30 cm
9 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCH97f2
Immax Asztali lámpa LED Kingfisher fehér - Asztali lámpa Típusok
4,6 186×
Immax Asztali lámpa LED Kingfisher fehér
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, folyosóra, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 5500 K, 9 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 36 × 13,9 × 18,2 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 18,2 cm
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMX151r2
4,7 10×
REER LED Éjszakai fény fehér
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, fényforrás integrált LED, energiafelhasználás 0,5 W, bemeneti feszültség 230 V, melegfehér szín, méretek 9,5 × 6 × 5,5 cm (Ma×Sz×H), anyaga műanyag
3 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY4669
4,8 386×
Solight asztali lámpa szabályozható 9W, fekete
Asztali lámpa - LED, modern és klasszikus stílus, gyerek, hálószobába, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 12 W teljesítmény, érintésvezérlés, fényszín beállítás, mérete 12,5 × 36 cm (Sz×H), minimális magasság 40 cm
24 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SD070g2

Gyereklámpák

gyerekHogyan válasszunk világítást a gyerekszobába A gyerekszobába megfelelő világítás kiválasztása nem olyan triviális, mint amilyennek tűnik. Nemcsak a gyermek kívánságait kell figyelembe venned, de a kialakítást, a méreteket és a szoba elrendezését is. Ne feledkezz meg az ablakok elhelyezkedésről és számáról,...
Inspirálódj cikkünkből a megfelelő hálószoba lámpa kiválasztása előtt, amely kiemeli a helyiség általános kellemes hangulatát, ahol a pihenés, kikapcsolódás és álmodozás óráit szoktuk tölteni. Tanácsokkal segítünk, ha éppen hálószoba csillár választás előtt állsz, és...
Meleg fény, hideg fény. Miben különböznek? Természetesen színhőmérsékletben, azaz a színben. A fény hőmérséklete határozza meg néhány tulajdonságát, például a cirkadián ritmusunkra gyakorolt hatását. Minden, amit a fény színhőmérsékletéről tudni kell, megtalálható ebben...
LED lámpaIzzók: hogyan ismerjük meg őket Sokféle izzó található a piacon. A különféle típusok elsősorban az alkalmazott technológiában és a foglalat típusában különböznek, azaz abban, hogy az izzó hogyan rögzül a lámpatestbe. Milyen típusú izzófoglalatok léteznek? Erre válaszolunk cikkünkben. 
A fényáram lumenben van megadva, és a fényforrás által kibocsátott tényleges fénymennyiséget fejezi ki. Ez tehát sokkal jobb paraméter az izzók "teljesítményének" összehasonlítására, mint a watt teljesítményük, ami nyilvánvaló, ha a hagyományos és a LED izzók...
Az izzóknak sokféle típusa, ún. foglalata van. Mindegyik más és más helyen alkalmazható, és a tájékozódás kihívást jelenthet. Örülünk, ha útmutatónkkal segítségedre lehetünk.
További cikkek

Gyereklámpák

A Gyereklámpák kategóriában összesen 805 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gyereklámpák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gyereklámpák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gyereklámpák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gyereklámpák vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ