HEXBUG Aquabot LED rózsaszínű

Termékkatalógus
HEXBUG Aquabot LED rózsaszínű
Mikrorobot - ajánlott kor 3 éves kortól
Kód:  HRAa1016b Termékszám:  ASRT807648029765

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HEXBUG Aquabot LED rózsaszínű

Az egyedülálló HEXBUG Aquabot LED mikrorobot rózsaszínű kivitelben biztosan megragadja a figyelmedet! Ha halakkal teli akváriumra vágysz, pontosan ez az, ami teljesen helyettesítheti. Miután elhelyezed a vízben, elkezd úszni, merülni, irányt és sebességet változtatni, emellett LED diódákkal világít. A teljesen hiteles mozgásoknak köszönhetően pontosan úgy néz ki, mint egy élő hal! Gyűjtsd össze az összes mikrorobotot egy gyűjteménybe és nézd meg, milyen műsort adnak így együtt! A termék alkalmas gyermekeknek 3 éves kortól. A csomag tartalmazza az elemeket. 

Specifikáció:

Szín:
Rózsaszínű

Tápegység:
1x LR44 (mellékelve)

Ajánlott életkor:
3 év felett

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK 2009. június 18-i irányelvének a játékok biztonságáról és minden cseh jogi szabályozás szerinti normának. Magától értetődik az EU megfelelőségi nyilatkozat.

 

Paraméterek

Állat fajtája
Hexbug Kész!

Típus szerint

Állat fajtája
Hexbug Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HEXBUG Aquabot LED rózsaszínű Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HEXBUG Aquabot LED růžová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HEXBUG Aquabot LED růžová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HEXBUG Aquabot LED pink. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HEXBUG Aquabot LED pink.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ