A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

HEXBUG VEX Pók

Termékkatalógus
HEXBUG VEX Pók
Mikrorobot - 8 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa3489 Termékszám:  807648033489

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HEXBUG VEX Pók

Építsd meg és programozd be a HEXBUG VEX robot pókját, amelynek minden irányba mozgatható a feje és élőként viselkedik. A beépített infravörös érzékelőnek köszönhetően, amely lehetővé teszi számára, hogy felismerje és elkerülje az akadályokat, úgy mozgatja magát, hogy megelőzze az ütközést. A robot agya a központi vezérlő egysége, amely kapcsolókkal programozható. Akár távirányítóval is irányítható. 

Adatok:

  • 350 darabból lehet felépíteni
  • Távirányító vagy automatikus üzemmód
  • Energia ellátás: 3x AA + 1x 9V elem (nem tartozék)
  • Méret: 30 x 30 x 30 cm
Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
doporučený věk
 

 

A készlet több mint 350 alkatrészből áll, beleértve a két motort, infravörös érzékelőt, LED egységeket, fogaskerekeket, a kapcsolókat és az utasításokat. A készlet kompatibilis más HEXBUG VEX építőkészletekkel. A HEXBUG játékok felkeltik a gyermekek érdeklődését a tudomány és a technológia iránt, valamint a jó szórakozást is garantálják. 

Ez a játék megfelel az Európai Parlament 2009/48 /EK irányelvnek és az Európai Tanács 2009 június 18-án elfogadott rendelkezésének a játékok biztonságáról és a cseh szabályozás minden jogi normájának. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal rendelkezik.

 

Paraméterek

Állat fajtája
Hexbug, Pókok Kész!

Típus szerint

Állat fajtája
Hexbug, Pókok Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HEXBUG VEX Pók Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HEXBUG VEX Pavouk . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HEXBUG VEX Pavúk. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HEXBUG VEX Pavouk . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HEXBUG VEX Pavouk .
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ