Hogwarts Legacy

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alsó korhatár
12 éves kortól
16 éves kortól
-
Szűrés

Üdvözlünk J. K. Rowling varázslóvilágában a Hogwarts Legacy játékban - amelyet a Warner Bros és az Avalanche Software egy lenyűgöző, nyitott világú videojátékká alakított. Tudod, miért érdemes vele játszani? Olvass tovább, hogy megtudd, mely platformokat támogatja a játék, és milyen a Hogwarts Legacy ajánlott gépigénye.

Tovább

Hogwarts Legacy - Miért érdemes vele játszani?

A Hogwarts Legacy mögött az a tény áll, hogy ez az első olyan RPG, amely a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskolán alapul. És teljesen más, mint a Harry Potter videojáték-sorozat. A Hogwarts Legacy nem Harryről szól. A történet a 19. században játszódik, nagyjából 100 évvel a filmek és könyvek elbeszélése előtt, a fő gonoszok pedig koboldok és sötét varázslók. A karakterünk velük áll szemben. Mitől nagyszerű a játék, és hol akad meg a játékmenet?

  • Gyönyörű, felfedezésre hívó nyitott világ.
  • Nagyszerű harci mechanika.
  • Crafting rendszer és a képesség, hogy fejleszthessük a varázslatokat és a felszerelésünket.
  • A szükség szobája, amit tetszés szerint felszerelhetsz.
  • Vivárium és varázslatos lények gondozása.
  • A filmekből ismerős helyszínek és a Roxfort hangulata.
  • Helyszínek közötti mozgás és repülés seprűkön és varázslényeken.
  • A PC-s játékosok számos rajongói módosítást vehetnek igénybe a játékban.
  • A történet nem a játék fő mozgatórugója, kevés érdekes karakter és párbeszéd található benne.
  • A történet linearitása. Gyakran a döntéseid csak illúzió.
  • Az erkölcsi rendszer hiánya, azaz a káromkodások és a durvaság használata nem jár büntetéssel.
  • Nem lehet kviddicset játszani.

Hogwarts Legacy, avagy egy varázslós RPG

A Hogwarts Legacy egy akciódús kalandjáték RPG elemekkel és egy nyitott varázslóvilággal, amelyben létrehozhatsz egy karaktert és beléphetsz az 5. évfolyamba. Egyéni tervvel próbálod utolérni az osztálytársaidat. Ugyanakkor felfedezed az ősi mágiát, amihez kapcsolódsz. Varázsigéket tanulsz, logikai rejtvényeket oldasz meg, segítesz másoknak és leleplezed a Roxfort titkait. Gyermekkori álmaid, hogy rohangálj a Roxfortban és tanulj varázslatokat, lassan valóra válnak.

Hogwarts Legacy nyílt világ

A Hogwarts Legacy nyitott világában a repülés nagyszerű élmény.

i

Mikor jelenik meg a Hogwarts Legacy az egyes platformokon?

  • PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en a Hogwarts Legacy 2023. 2. 10-én jelent meg.
  • PlayStation 4-re és Xbox One-ra a dátum 2023. 4. 4-ére esik a dátum.
  • Nintendo Switch-re 2023.7.25-én jelenik meg a játék.

Melyik platformon fogsz a legjobban szórakozni a Hogwarts Legacy világában?

A Hogwarts Legacy a legújabb konzolokra, a PlayStation 5-re és az Xbox X/S series-re optimalizált. A játékot vizuálisan ezeken a platformokon fogod a legjobban élvezni. A PlayStation konzolokon játszók is kapnak egy kis pluszt a Hogwarts Legacy kapcsán. A PC-s játékosok értékelni fogják, hogy különböző módosításokkal még élvezetesebbé vagy változatosabbá tehetik a játékot.

A Hogwarts Legacy teljes pompájában jelenik meg PlayStation 5 és Xbox X/S series konzolokon

A Hogwarts Legacy lélegzetelállítóan fut a legújabb konzolokon. A fejlesztők két grafikai módot kínálnak: Fidelity - jobb látvány alacsonyabb fps árán, és Performance - 60 fps alacsonyabb felbontással. Mindkét mód támogatja a Variable Refresh Rate (Változó frissítési frekvencia) funkciót, amely szinkronizálja a monitor frissítési frekvenciáját a konzollal, maximális képsimítást eredményezve.

i

Hogwarts Legacy PlayStation konzolon extra tartalommal kedveskedik

A PlayStation-konzolok tulajdonosai számára a Hogwarts Legacy egy exkluzív, körülbelül 15 perces küldetést kínál, amely azonban a játék egyik legszórakoztatóbbja. Ez a tartalom a PC-s, Xbox-os és Nintendo Switch-es játékosok számára körülbelül egy év múlva válik elérhetővé.

Hogwarts Legacy PS5
Hogwarts Legacy PS5

Hogwarts Legacy Xbox series X
Hogwarts Legacy Xbox series X

A Hogwarts Legacy megjelenik PS4-en és Xbox One-on?

Szerencsére a Hogwarts Legacy régebbi konzolokon, PS4-en és Xbox One-on is játszható. A fejlesztők úgy döntöttek, hogy a lehető legnagyobb gondot fordítják az optimalizálásra, ezért a Hogwarts Legacy két hónappal később jelenik meg ezekre a platformokra. Azt azonban még nem tudni, hogy a platformok támogatnak-e majd valamilyen speciális grafikai módot.

A Hogwarts Legacy Nintendo Switch is megjelenik

A Nintendo Switch-felhasználók is örülhetnek hiszen ők is részesei lehetnek a Hogwarts Legacy varázslatos világának. Sajnos a játék Nintendo Switchre való optimalizálása valószínűleg a legbonyolultabb folyamat a bejelentett platformok közül. Emiatt a játékosoknak kell a leghosszabb ideig várniuk a játék megjelenésére.

A Hogwarts Legacy a Steam-en is elérhető a PC-s játékosok számára

A Hogwarts Legacy PC-s játékosok számára is elérhető a Steamen. Ahhoz, hogy a játék szépen fusson PC-n, legalább a minimálisan ajánlott HW gépigénynek meg kell felelned. A Steam Deck tulajdonosok a grafikus felület némi átkonfigurálása után szintén elfogadható, 30-40 fps közötti teljesítménnyel élvezhetik a játékot.

Telepíthetek módosításokat a Hogwarts Legacy játékhoz?

A PC-s játékosok telepíthetnek módosításokat a Hogwarts Legacy játékhoz, hogy javítsák a játékélményt. A VR-mód telepítésével a VR-headset tulajdonosok teljesen elmerülhetnek a Hogwarts Legacy világának felfedezésében. A Ford Anglia 105 E moddal Mr. Weasle autójával is repülhetsz majd. A Nimbus 2000 seprű moddal a klasszikus seprűnyél helyett az ikonikus legendával száguldhatsz. Félsz a pókoktól? Az Arachnophobia mod vörös kockákká változtatja őket. A játékban jelenleg mintegy 170 modifikáció található.

i

Támogatja a Hogwarts Legacy a multiplayer játékot?

A Hogwarts Legacy nem rendelkezik többjátékos móddal, de a HogWarp nevű módosításnak köszönhetően igen. Ez a mod lehetővé teszi, hogy egyszerre akár 10 játékos is csatlakozhasson, és együtt szórakozzanak.

A Hogwarts Legacy Deluxe Edition azok számára készült, akik többre vágynak

A Hogwarts Legacy Deluxe Edition egyike a játék megvásárlásának négy lehetséges opciójának (standard, Deluxe Edition, Digital Deluxe Edition és Collector's Edition). Ez a kiadás az alapjátékot és a következőket kínálja:

  • Thesztrál, ami egy repülő mágikus lény, amit meg tudsz lovagolni, és másképpen nem tudsz megszerezni.
  • Dark Arts Arena (2 aréna van a játékban, a Hogwarts Legacy Deluxe Edition megvásárlásával kapsz egy harmadikat).
  • Dark Arts Cosmetic set, amely ruházathoz és archoz használható skineket tartalmaz.
  • 72 órás korai hozzáférés a játék megjelenésekor.
  • Az előrendelés tartalmazott egy extra Onyx Hippogriff repülő fenevadat.

Mit mondanak a vélemények a Hogwarts Legacy játékról?

A Hogwarts Legacy értékelések száma 85% körül mozog. A játékot az év legjobban várt játékának jelölték. Vizuálisan a fejlesztők elképesztő munkát végeztek. A legújabb PS5-ön például a Hogwarts Legacy kihasználja a ray tracing és a nagy felbontás előnyeit. Történetileg azonban alulmarad. A párbeszédes döntések és az átkok használata nincs hatással a történet kimenetelére. A harcrendszer és a nyílt világ viszont magasra értékelhető.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Hogwarts Legacy - Nintendo Switch Szállításra kész > 5 db
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció és RPG - Tapasztald meg a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola diákjának életét úgy, mint még soha. Vágj neki egy veszélyes utazásnak, hogy felfedd a rejtett igazságot. Az út során fejlesztheted karaktered képességeit, erőteljes varázslatokat sajátíthatsz el, tökéletesítheted harci képességeidet, és társakat választhatsz, akik segítsenek szembenézni a halálos ellenséggel.
17 990 Ft

2.
Hogwarts Legacy - PS5 Szállításra kész > 5 db
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci képességeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
-3 %
16 390 Ft
15 890 Ft

3.
Hogwarts Legacy - Xbox Series X Szállításra kész 2 db
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci képességeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
+Ajándék Ajándék Roxfort Hagyaték - Zoknik melynek értéke 3 290 Ft
16 890 Ft

Még több
9 termék
4,9 121×
Hogwarts Legacy - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci képességeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
Leárazás -3 %
15 890 Ft 16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0019
4,9 15×
Hogwarts Legacy - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció és RPG - Tapasztald meg a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola diákjának életét úgy, mint még soha. Vágj neki egy veszélyes utazásnak, hogy felfedd a rejtett igazságot. Az út során fejlesztheted karaktered képességeit, erőteljes varázslatokat sajátíthatsz el, tökéletesítheted harci képességeidet, és társakat választhatsz, akik segítsenek szembenézni a halálos ellenséggel.
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1161
4,7 46×
Hogwarts Legacy - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci képességeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
15 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX907
4,9 12×
Hogwarts Legacy - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci képességeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
Leárazás -6 %
14 890 Ft 15 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO796
4,9 20×
Hogwarts Legacy - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci képességeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
+Ajándék Ajándék Roxfort Hagyaték - Zoknik melynek értéke 3 290 Ft
16 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0005
4,9 17×
Hogwarts Legacy - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és RPG - Tapasztald meg a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola diákjának életét úgy, mint még soha. Vágj neki egy veszélyes utazásnak, hogy felfedd a rejtett igazságot. Az út során fejlesztheted karaktered képességeit, erőteljes varázslatokat sajátíthatsz el, tökéletesítheted harci képességeidet, és társakat választhatsz, akik segítenek szembenézni a halálos ellenséggel.
29 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2040
4,7 18×
Hogwarts Legacy Deluxe Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint eddig még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci készségeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
28 610 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005833
4,7 12×
Hogwarts Legacy - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint eddig még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci készségeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
24 530 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005832
Hogwarts Legacy - Xbox One DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció - Tapasztald meg a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola diákjának életét úgy, mint még soha. Vágj neki egy veszélyes utazásnak, hogy felfedd a rejtett igazságot. Az út során fejlesztheted karaktered képességeit, erőteljes varázslatokat sajátíthatsz el, tökéletesítheted harci képességeidet, és társakat választhatsz, akik segítenek szembenézni a halálos ellenséggel.
29 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2039

Hogwarts Legacy

A Hogwarts Legacy kategóriában összesen 9 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Hogwarts Legacy – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hogwarts Legacy A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hogwarts Legacy A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hogwarts Legacy vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ