30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Hot Wheels City - Küzdj meg a szörnyeteggel

Termékkatalógus
Hot Wheels City - Küzdj meg a szörnyeteggel
Hot Wheels - mérete 23 cm, 4 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif6403 Termékszám:  0887961585841

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hot Wheels City - Küzdj meg a szörnyeteggel Megszűnt

Hot Wheels City - Küzdj meg a szörnyeteggel

Újra itt vannak a Mattel Hot Wheels kisautói az összes remek tulajdonságaikkal együtt, amelyek részletgazdag kidolgozásban, élénk színekben és kiváló minőségű anyagokban nyilvánulnak meg. De ez még nem minden! Az új Hot Wheels City – Küzdj meg a szörnyeteggel szettel a 4 évesnél idősebb fiúk izgalmas küzdelemben próbálhatják ki magukat: egy hatalmas szörnyeteggel kell megküzdeniük, aki megtámadta a várost, ezért meg kell védeniük barátaikat a biztos haláltól! Lődd ki az autódat, és figyeld, milyen gyorsan repül át a félelmetes szörny feje felett, hogy elkerülje a támadását. De mi van akkor, ha a küldetés meghiúsul, és a szörnyeteg elkapja az autót? Semmi sem könnyebb, mint egy másik játékost beállítani, aki autója jól irányzott kilövésével kiszabadítja társát a szörny fogságából! A kifinomult kapcsolódási rendszernek köszönhetően a készlet nemcsak a Hot Wheels City játékokkal kompatibilis, hanem a narancsszínű pályaelemekkel is.

A Hot Wheels City – Küzdj meg a szörnyeteggel szett főbb jellemzői

  • Részletgazdag kidolgozás
  • Élénk színek
  • Tematikus design
  • 4 éves kortól ajánlott
  • Mérete 23 cm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hot Wheels City - Küzdj meg a szörnyeteggel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hot Wheels City Utkej se s příšerou. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hot Wheels City Utkej se s příšerou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hot Wheels City Kämpfe mit dem Ungeheuer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hot Wheels City Kämpfe mit dem Ungeheuer.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ