Játékok életkor szerint

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Alsó korhatár
0 éves kortól
5 éves kortól
-
Szűrés

A legkisebbek számára válassz játékokat az életkoruknak megfelelően. A pici babáknak a korai életszakaszokban többé-kevésbé ugyanazokra a dolgokra van szükségük, ezért az életkor kulcsfontosságú mutató lehet a játék kiválasztásakor. Olvass tovább, hogy megtudd, mi teszi boldoggá a gyermekeket születésüktől kezdve kétéves korukig.

Tovább

A játékok életkor szerint 

A játékok életkor szerinti bontása megkönnyíti a választást és a döntést, különösen a kicsik esetében, továbbá leginkább akkor, ha ajándékba vásárolsz játékot. A gyermeknek az adott korban olyan képességekkel kell rendelkeznie, amelyekkel a játék jellemzői megegyeznek, vagy variálhatók, hogy a csöppség teljes mértékben élvezhesse a velük való játékot.

Plüss alvópajti
Plüss alvópajti

Zongora a kicsiknek
Zongora a kicsiknek

Fából készült húzócsiga
Húzócsiga

Újszülött játékok

Újszülött játékok: még a legkisebb babáknak is örömet szereznek. Az újszülöttek szeretik a kontrasztos színeket és mintákat. Odaadóan figyelik, ami előttük van, és ahogy nőnek, igyekeznek meg is fogni az útjukba kerülő játékokat. A kiságyba remek választás a puha alvópajti, amely az újszülött játékok egyik legkedveltebbike; a kiságy fölé pedig lehet tenni körforgót vagy baldachint. Az újszülött játékok egy része tud mozogni, hangot ad ki és világít. A babakocsiba is választhatsz a lelógó újszülött játékok közül. Ahogy nő, a baba örömmel használja majd a színes könyveket és a kényelmes játszószőnyeget.

A 3 hónapos játékok edzik a kicsik kezét

A 3 hónapos játékok alkalmasak arra, hogy a baba a kezével és szájával fedezze fel őket. A gyerekek a hangokat is élvezik, így nagy sikere van a 3 hónapos játékok között a csörgőknek, továbbá a különféle zizegő és zörgő töltettel rendelkező játékoknak. A babák nemcsak a játszószőnyegen, hanem a puha, méretes habszivacs kirakón is remekül érzik magukat.

Babajáték 6 hónapos kortól a féléves gyerekek szórakoztatására

Babajáték 6 hónapos kortól: támogatja a gyerekeket az adott fejlődési szakaszban - itt az ideje a forgásnak, mászásnak és az ülés elsajátításának. Ennek a korosztálynak is válasszunk olyan játékokat, amelyek fejlesztik a gyermeket. Továbbá fontos az olyan, 6 hónapos kortól ajánlott babajáték is, amely javítja a kéz koordinációját és támogatja más érzékek fejlődését, kialakulását. A babajáték 6 hónapos kortól kategóriába leginkább a finommotorikát fejlesztő játék kerülnek (pl. tornyok, egymásba tehető formák stb.), továbbá a zenélő és interaktív játékok - ezek többsége hanggal, fénnyel vagy mozgással reagálnak a gyermek ingerére.

i

Válassz Montessori játékokat a gyermek életkorának és érdeklődésének megfelelően

A Montessori játékokat is a gyermek életkorának és érdeklődési körének megfelelően kell kiválasztani. A Montessori pedagógia olyan környezetet biztosítását javasolja, ahol a gyermekeket rengeteg, a tanulást elősegítő inger éri. Ez az alapja a játékoknak is: a gyermekeket az egyszerűbb tevékenységektől a nagyobb kihívást jelentő tevékenységek felé terelik. Érdemes olyan játékokat és tevékenységeket kínálni a gyerekeknek, amelyek érdeklődési körüknek megfelelnek. A Montessori játékok további jellemzője a természetes anyagok használata.

Játék 9 hónapos babáknak otthonra és a homokozóba

Játék 9 hónapos babáknak: legyen kéznél sok, a szabadban is használható játék! A játék 9 hónapos babáknak kategóriába tartoznak a járássegítők és a húzójátékok. Gyermeked imádni fog homokozni a homokozós játékokkal. Különböző építőkészletek is a rendelkezésedre állnak, amelyek segítik a motoros készségek fejlesztését és közvetlenül a finommotorikát is. Továbbá, természetesen az interaktív játék is remek választás a gyermekek számára ebben a korban.

Játékok 1 éveseknek

Játékok 1 éveseknek: segítenek a járás elsajátításában és a tárgyak manipulálását is tovább javítják. Ebben a korban már megjelennek az első szavak. Az előző időszakhoz hasonlóan a játékok 1 éveseknek csoportba is a motoros (finommotorika és nagymozgás) készségek fejlesztését célzó játékok tartoznak, amelyek lehetnek többek között építőkockák és húzójátékok - ez utóbbiak nagyszerű szórakozást nyújtanak például séták során is. Az interaktív játékok ugyanakkor fejlesztik a hallást és a beszédet - vannak olyanok, amelyek beszélnek, különböző hangokat adnak ki, vagy dalokat játszanak le.

A gyermekeknek szánt okos játékok is serkentik a fejlődésüket, legyen szó mozgásról, érzékekről, beszédről, vagy sok más, a mindennapi életben előforduló dologról. Segítenek a gyermekeknek a helyes szokások megismerésében és kialakításában. Továbbá a kínálatban találhatók még okos, vagy inkább intelligens játékok, amelyek telefonnal vagy tablettel vezérelhetők.

Scooter

Az idősebb gyerekek már kétkerekű kerékpáron is gyakorolhatják az egyensúlyt.

Játék 18 hónapos kortól: a másfél éveseknek készülnek az első futóbiciklik

Játékok 18 hónapos kortól: változatosabbak már a korábbiaknál, az egyik nagy kedvenc a futóbicikli. A futóbiciklit mindig a gyermek magassága és a teherbírás aszerint válaszd ki! De remek szórakozást nyújt a nyéllel ellátott tricikli is, amelyet babakocsi helyett a sétákhoz is használhattok. Természetesen továbbra is remek időtöltést jelent a homokozóban való játék, a zenélő és finommotorikát fejlesztő játékok - sőt, még sok egyéb játék áll a rendelkezésre, amivel fejlesztheted gyermekedet.

i

A fából készült játékoknak számos előnye van

A gyermekeknek születésüktől kezdve kínálhatsz fából készült játékokat. Környezetbarátok és biztonságosak (de mindig ellenőrizd a ragasztó és festék tanúsítványait, válassz olyan terméket, amelyet ellenőrzött gyártó készített), kellemes és meleg tapintásúak. Ugyanakkor tartósak és nagyon hosszú ideig használhatók. A képzelőerőt is fejlesztik, mivel meglehetősen minimalista kialakításúak, felesleges funkciók nélkül készülnek.

Játékok 2 éveseknek

Játékok 2 éveseknek: ezek már kifinomultabb játékok, remekül gyakoroltatják a finommotorikus készségeket. A gyerekek többek között élvezni fogják az olyan egyszerű hangszereket, mint a xilofon és a dob. Elkezdhetsz velük rajzolni, valamint az első kirakókat kirakni, de társasjátékokat is játszhattok.

Még mindig nem tudod, mit válassz? Nézd meg itt, melyek a legkelendőbb játékok

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 729 termék
Lamaze - Airtivity Interaktív asztal 3 az 1-ben
Interaktív asztal - 6 hónapos kortól alkalmas
17 990 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: HRAnk004115
Zopa Fa foglalkoztató játék
Járássegítő - gyerekeknek, aktív, fa, ajánlott 1,5 éves kortól, 2 az 1-ben, tükör és fogaskerekek a csomag része, fa kivitel
17 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAls3346
Zopa Zooter Mint
Futóbicikli - többnyomvonalú, váz anyaga fém, ülésmagasság 25 cm és 25 cm között, tömege 2,4 kg, terhelhetősége 20 kg, zöld kivitel
15 090 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls4510
3,0
Teddies mágneses táblás kirakó Közlekedési eszközök
Puzzle - 24 darabos, téma közlekedési eszközök, táblás és mágneses, alkalmas 2 éves kortól, összeállított puzzle méretei 20 × 30 cm (M×Sz)
2 790 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1260
BABY FEHN Körforgó Happy Dino
Körforgó - gyerek, játékhoz is, állatkák motívum, 1 dallam, átmérője 40 cm, ajánlott újszülött kortól, tömege 540 g
18 190 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22483
TAF TOYS Játszópult autóba Északi-sark
Babajáték - ajánlott újszülött kortól
11 390 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv01288
1,0
Lexibook Disney Jégvarázs Bluetooth CD lejátszó + fény
Zenélő játék - ajánlott 3 éves kortól
19 390 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HRAbz24833
LEGO® DUPLO® │ Disney 10424 Spin motorkerékpáros kalandjai
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® | Disney sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a csomagolásban 24 db építőelem van
6 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10424
LEGO® DUPLO® Peppa malac születésnapi háza 10433
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a dobozban 59 db építőelem van
16 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10433
BabyOno plüss játék Dog Willy cumitartóval, bézs színben - Szundikendő Típusok
BabyOno plüss játék Dog Willy cumitartóval, bézs színben
Szundikendő - babáknak, kutya, finom anyagból készült, anyag poliészter, bézs kivitel, méretek 26 × 5 cm (Ma×Mé)
2 490 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21806
DJECO Puzz & Stack Happy Fa puzzle
Puzzle - 7 darabos, téma állatok és natúr, alkalmas 1,5 éves kortól, összeállított puzzle méretei 21 × 21 cm (M×Sz)
6 590 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc07322
WoodAndHearts Montessori háromszög alakú mászóka - Large NW Pastel - Mászóka Típusok
WoodAndHearts Montessori háromszög alakú mászóka - Large NW Pastel
Mászóka - ajánlott életkor: 2 éves, terhelhetősége 60 kg, anyaga: fa, maximum 1 gyerek játszhat rajta, mérete 81 × 76,8 × 87,2 cm (m×sz×h), tartozék: mászóka
65 190 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: HRAls4362
14 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc07101
Játszószőnyeg, puha, párnázott
Játékszőnyeg - babáknak, poliészter, műanyag, mosható, mosógépben mosható, szobába, babatornáztató, függő játékok és tükör a csomag része, állatkák motívum, ajánlott újszülött kortól, mérete 61 × 82 cm (Ma×Sz)
18 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06988
SMART TECH SOUND Tűzoltó szett
Játékszett - ajánlott 3 éves kortól
77 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAjr00326
2,0
Vakond, mi illik össze?
Készségfejlesztő játék - ajánlott 3 éves kortól
7 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1809
Bo Jungle B-Silicone Egymásra rakható szívecskés rágókák - Baba rágóka
Típusok
Bo Jungle B-Silicone Egymásra rakható szívecskés rágókák
Baba rágóka - szilikon, ajánlott újszülött kortól
Leárazás -30 %
4 050 Ft 5 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls985
Simba Peppa Pig 2-az-1-ben plüss játszó szundikendő + fény, rózsaszín
Szundikendő - babáknak, célgolyó (öcsi), zenélő, világító, altatódalokat játszik, automatikus kikapcsolás, anyag plüss, töltelék poliészter szál, elemek mellékelve, 2 1,5V AAA/LR03 elem szükséges a működéshez, rózsaszín kivitel
9 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAmi0030
ZOPA Körforgó kiságyra Elephant - Körforgó Típusok
2,0
ZOPA Körforgó kiságyra Elephant
Körforgó - gyerek, játékhoz is, felhúzható, állatkák motívum, magassága 49 cm, ajánlott újszülött kortól
8 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22487
Androni Újrahasznosítás Homokozó készlet öntözőkannával Óceán - közepes
Homokozó készlet - ajánlott 1 éves kortól, kanna, forma/formák, vödör, lapát, kézi gereblye és szűrő a csomag része, 6 db-os készlet, hal formák, műanyag, kék, borvörös és zöld színben
Leárazás -11 %
2 990 Ft 3 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00797
Androni Homokozó készlet tölcsérrel - közepes, kék
Homokozó készlet - ajánlott 1 éves kortól, vödör, lapát, szűrő és tölcsér a csomag része
Szuper ár
4 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz00935
RoyalBaby CHIPMUNK Gyerek futóbicikli
Futókerékpár - egynyomvonalú, gyermekkel együtt növő, váz anyaga fém, ülésmagasság 30 cm és 39 cm között, tömege 2,7 kg, terhelhetősége 30 kg, kék kivitel
19 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTroy026
ZOPA Fa Pop-up játék Classic
Motorikus készségfejlesztő játék - fiúknak és lányoknak, ajánlott 1,5 éves kortól
4 890 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY4042
Lexibook Mágikus interaktív unikornis fej tartozékokkal
Interaktív játék - ajánlott 3 éves kortól
22 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAkc04197

Játékok életkor szerint

Játékok életkor szerint

A Játékok életkor szerint kategóriában összesen 2729 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó játékok életkor szerint Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább játékok életkor szerint A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb játékok életkor szerint A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: játékok életkor szerint vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ