Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Thomas és Barátai - Körvasút

Termékkatalógus
Thomas és Barátai - Körvasút
Játékszett 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa9203 Termékszám:  0887961030396

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Thomas és Barátai - Körvasút

A Thomas vezette TrackMaster játék garantáltan minden gyerkőcöt szórakoztatni fog. Ez az eredeti vonat még a legcsintalanabb gyermeket is le fogja foglalni.

A szett 8 db pályát tartalmaz, amelyekett hurok és cikkcakk formába is lehet rendezni, hogy Thomas versenyezni tudjon.  A különálló pályadarabok más TrackMaster játékokkal is kompatibilisek. A csomag tartalmaz egy Thomas mozdonyt, amelyhez 2 AAA-s elem szükséges.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Thomas és Barátai - Körvasút Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mašinka Tomáš – Dráha se smyčkou. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mašinka Tomáš - Dráha so slučkou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spielset Thomas die Lokomotive - Lok mit einer runden Schiene. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spielset Thomas die Lokomotive - Lok mit einer runden Schiene.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ