K. gyerekek nagy zebra RYAN

Termékkatalógus
K. gyerekek nagy zebra RYAN
Babajáték A legkisebb, 28 szórakoztató funkciókat, az ajánlott életkoruk 6 hónap
Kód:  HRA1405g Termékszám:  4892493106484 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

K. gyerekek nagy zebra RYAN

Vidám zebra Ryan alkalmas gyermekek 6 hónapos, és nekik 28 különböző szórakoztató programok, amelyek segítenek a megfelelő fejlődését a mentális és motoros képességek. A játék használata során számos különböző faj anyagok, színek, formák, hangok. Hála zebra felébreszti a gyermekek kíváncsiságát, ami tovább vizsgálja érdekes dolgok. Gyermekek a maga részéről meg, hogy susogása, síp és hörgés, ami elősegíti a hallás és a tapintás. Érvelés gyermek finomítani főnökeik, zsebek és odkrývací területeket színes számokat. Tükör, képkeret és vidám színek játékok lehetővé teszik a gyermek, hogy a vonat a vizuális képességeit. Ez a multifunkciós aranyos baba zebra biztosítja óra szórakozás, és minden baba azonnal beleszeret teljesen. A rendkívüli minőségű ez a játék bizonyítja az a díjat kapott Toy of the Year 2010-ben a kategóriában Baby.

Műszaki adatok:

méretek:
48 x 50 x 54 cm

Alkalmas:
Gyermekek 6 hónapos

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: K. gyerekek nagy zebra RYAN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si K's Kids Velká zebra RYAN. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kids Veľká zebra RYAN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte K Kids Big Zebra RYAN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte K Kids Big Zebra RYAN.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ