Karton P+P Premium ROCKET (hátitáska+ tolltartó + tornazsák)

Termékkatalógus
Karton P+P Premium ROCKET (hátitáska+ tolltartó + tornazsák)
Iskolai felszerelés - alkalmas elsőosztályosoknak
Kód:  HRAif2440 Termékszám:  8595096781404 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Karton P+P Premium ROCKET (hátitáska+ tolltartó + tornazsák) Megszűnt

Karton P+P Premium ROCKET (hátitáska+ tolltartó + tornazsák)

Könnyű, erős, biztonságos. Ez jellemző az egyrekeszes iskolai hátitáskára, melynek  térfogata 22 liter, és a terhelési kapacitása pedig 8 kg.  Ez a megfelelő választás  az általános iskola első osztályába járó legkisebb tanulók számára is.  A  készlethet tartozik egy  tolltartó és egy tornazsák.  A kisfiúk számára különösen vonzóvá válik a termék a színes kialakítás  és az autó képe miatt. 

Legfontosabb jellemzők

  • Anatómiailag formált hátrész
  • A csúsztatható rögzítőrendszerrel  a gyermek magasságához állítható a hátitáska
  • Biztonsági fényvisszaverő elemek
  • Külön zseb a tízórais doboz részére
  • Párnázott vállpántok
  • Felső hevederek és mellkasi heveder
  • Oldalzseb palack részére,  cipzáras oldalzseb
  • Tolltartó és tornazsák 
  • Szilárd  alsórész
     

Alkalmazkodik a tanulóhoz

Köszönhetően a kifinomult csúsztatható hát-rendszernek, lehetőség van úgy beállítani a vállpántokat, hogy az a tanuló tényleges magasságának legjobban megfeleljen.  Még kényelmesebbé teszi a hátitáska viseletét az, hogy a hátrésze  anatómiailag kialakított és párnázott. Annak érdekében, hogy a  Premium ROCKET hátitáska pontosan ott legyen, ahol annak lennie kell, és  le is csússzon a hátról, amikor kell,  vannak felső pántok is a fő vállpántokon, és tartozik hozzá mellpánt is.  Természetesen van egy oldalzseb a palack részére, van egy másik, cipzáras oldalzseb és egy külön zseb a tízórais doboznak. 

Biztonságos és stabil

Egy gumírozott kézi fogantyúval kézben is lehet vinni ezt a hátitáskát . A gyermek nagyobb biztonsága és  láthatósága érdekében az iskolai hátizsák fényvisszaverő elemekkel van ellátva elől  és mindkét oldalon.  A kemény alsórész  nagyobb stabilitást biztosít a hátizsáknak,  és megvédi a  tanszereket  mechanikai sérülésektől. A két belső válaszfal segítségével a táska befogad mindent, amire egy iskolai tanulónak szüksége lehet.  A pattintózár, a felső hevederen lévő biztonsági zár olyan kialakítású ,hogy  könnyen használható  legyen még a kis elsősök kis kezeivel is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Karton P+P Premium ROCKET (hátitáska+ tolltartó + tornazsák) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Karton P+P Premium ROCKET (batoh+penál+sáček). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Karton P + P Premium ROCKET (batoh + peračník + vrecko). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Karton P+P Premium ROCKET. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Karton P+P Premium ROCKET.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ