AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Kinetikus homok: kutyusos formázó szett – 340 g

Termékkatalógus
Kinetikus homok: kutyusos formázó szett – 340 g
Kreatív szett - 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa5961a Termékszám:  ASRT778988119365

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kinetikus homok: kutyusos formázó szett – 340 g Megszűnt

Kinetikus homok: kutyusos formázó szett – 340 g

A kutyusos tematikájú kinetikus homok olyan kreatív játék, amely nem csak a gyerekeknek, hanem az egész családnak is örömet szerez. A készlet finom szemcsés, színes homokot tartalmaz, amely rendkívül kellemes tapintású. A dobozt úgy tervezték, hogy a belseje játéktérként legyen használható. A kutya-formák segítségével a gyerekek zöld vagy lila színű kiskutyákat készíthetnek. A homok különbözőképpen formázható, össze lehet préselni, építhető belőle kastély, illetve bármilyen más figura vagy alakzat. A homokkal való játék nem csak remek szórakozást és sok-sok mókát jelent, hanem nyugtatólag is hat, valamint terápiás és stresszoldó hatással rendelkezik. Segít a gyermekek képzelőerejének és készségeinek fejlesztésében, erősíti a finommotorikus készségeket és a kreativitást. 

Fő előnyei

  • Rendkívül kreatív kinetikus homok
  • A doboz belseje játéktérként használható
  • Színes kutya-formák
  • Terápiás és stresszoldó hatás
  • Fejleszti a kreativitást, a finommotorikus és az egyéb készségeket
  • Speciális kötőanyagot tartalmaz
  • Egyszerűen letisztítható a felületekről
  • Nem tartalmaz az egészségre káros és mérgező anyagokat

Egyedülálló kinetikus homok

A kinetikus puha homok 98% homokból és 2% speciális kötőanyagból áll. A speciális kötőanyag szabadalmaztatott technológiával rendelkezik, amelynek köszönhetően a homok soha nem szárad ki, és jól tapad. Nagyon könnyű letisztítani, mert a szemcsék csak egymáshoz tapadnak, és nem a kezedhez. Allergiás gyermekek is nyugodtan használhatják, mert nem tartalmaz glutént, búzát vagy port, emellett biztonságos és nem mérgező. Ez a kreatív készlet nagyszerű játék a gyerekeknek, amellyel órákon át boldogan eljátszanak anélkül, hogy abba akarnák hagyni.

A csomag tartalma:

  • 170 g zöld homok
  • 170 g lila homok
  • 3 kutya-forma

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló irányelveinek és a cseh jogi szabályozás minden jogi normájának. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kinetikus homok: kutyusos formázó szett – 340 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kinetický písek - Box 340 g Tématická sada pejsek. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kinetický piesok - Box sada 12oz / 340 g Tematická sada psík. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kinetischer Sand - Box 340 g Thematischer Bausatz mit Hunden. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kinetischer Sand - Box 340 g Thematischer Bausatz mit Hunden.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ