Kukásautó elemekkel

Termékkatalógus
Kukásautó elemekkel
Játék autó - 3 db AG13 elem (tartozék), autó fényekkel és hanghatásokkal, autó méretei: 23 × 7 cm, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif4538 Termékszám:  8592386062595 Gyártó honlapja:

Kukásautó elemekkel

Nem egy gyerek szerette volna kipróbálni a kukásautót. Ezt gyermekkori álmot valósíthatja meg ezzel az elemmel működő kukásautóval. A  szemeteskocsi 1:16 méretarányban készült. Az autón lévő gombokkal elindíthatja a hang- és fényjelző berendezéseket, hogy az élményt még szórakoztatóbbá tegye. Mindez be lett csomagolva egy szép dobozba.

A Kukásautó főbb jellemzői

  • Hajtson az elemmel működő autóval
  • A hang és fényhatások
  • Kukásautó 1:16 méretarányban
  • Elemekkel ellátva

Csak csomagolja ki és használja

Szemeteskocsi 28 cm hosszú, és rendelkezik a szükséges funkciókkal. Három AG13 elemmel működik, amelyek garantálják a hang és fényhatások biztos működését. A csomag tartalmazza az elemeket, így egyszerűen csak ki kell csomagolni a szemeteskocsit és pillanatok alatt el is kezdődhet az önfeledt szórakozás. Alkalmas gyermekeknek 3 éves kortól.

Paraméterek

Hosszúság/mélység
23 cm Kész!
Szélesség
7 cm Kész!

Méret és súly

Hosszúság/mélység
23 cm Kész!
Szélesség
7 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kukásautó elemekkel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Popelářské na baterie. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Smetiarske auto na batérie. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Müllauto batteriebetrieben. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Müllauto batteriebetrieben.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ