Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

LEGO 45300 Education WeDo 2.0 Core Set

Termékkatalógus
LEGO 45300 Education WeDo 2.0 Core Set
5 2 értékelés
LEGO - gyerekeknek, 7 éves kortól ajánlott, megjelenési év: 2018, 280 db elemből áll
Kód:  LO45300 Termékszám:  673419251310 Gyártó honlapja:

LEGO 45300 Education WeDo 2.0 Core Set

A 7 éves korosztály összes kis felfedezőjének biztosan tetszeni fog a LEGO Education WeDo 2.0 Core Set készlet. Jelentősen eltér a többi hasonló játéktól, ez nagyban növeli vonzerejét. Ez nem egy "szokványos" LEGO készlet, hanem annál egy kicsit több. Annyiban több, hogy a praktikus STEM megoldás a legújabb tudományos normákon alapul, segítségével fejlesztik a tanulók kíváncsiságát és tudományos készségeit. A LEGO kockákat kombinálja az oktatási szoftverekkel és olyan projektekkel, amelyekhez a gyerekek csatlakozhatnak. A gyerekek megépíthetik saját LEGO robotjukat, majd megtanulhatnak programozni. A cél arra ösztönözni a diákokat, hogy felébredjen bennük a tanulás iránti vágy. A LEGO Education WeDo 2.0 Core Set építőjáték szórakoztató, emiatt ideális eszköz a tanuláshoz. A készletet két diák használhatja, ezáltal megtapasztalják a közös munkát is.

A LEGO Education WeDo 2.0 Core Set legfontosabb jellemzői

  • 7 éves kortól, 2 fő számára 
  • Kedvelt LEGO építőjáték - 280 darabos
  • Kifinomult tanulási szoftver
  • Praktikus STEM megoldás
  • Projektek során a diákok megismerik a kutatást és a felfedezést

A doboz tartalma:

  • Műanyag rendező tálca
  • 280 LEGO építőelem
  • WeDo 2.0 Smarthub - egy elektronikus építőrendszer, amely a LEGO-val való tanuláshoz kifejlesztett új technológiai platform, a LEGO Power Functions (LPF) 2.0 része. Vezeték nélküli Bluetooth technológia segítségével létesít kapcsolatot a vezérlő szoftverrel/alkalmazással. Akkumulátorról, 2 AA elemről vagy újratölthető akkumulátorról működik. A két I/O portra külső motor, érzékelő vagy bármely új, az LPF 2.0 rendszerhez tartozó alkatrész csatlakoztatható. A beépített RGB fényfelület 10 különböző szín megjelenítésére képes, ezeket szoftver/alkalmazás vezérli.
  • Közepes motor - az óramutató járásával megegyező és azzal ellentétes irányba is programozható, és különböző teljesítményszinteken képes mozogni. Bármilyen LEGO váz csatlakoztatható hozzá.
  • Mozgásérzékelő - az objektumok felépítésétől függően azokat 15 cm-en belül észleli. Hatótáv-érzékelőként is használható, és képes észlelni, hogy az objektum közel vagy távol van-e (15 cm-es távolságon belül).
  • Dőlésszenzor - billentés 6 különböző pozícióban.
  • Öntapadós címke az elválasztó és tároló rekeszek jelölésére

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO 45300 Education WeDo 2.0 Core Set
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO 45300 Education WeDo 2.0 Core Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO 45300 Education WeDo 2.0 Core Set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO 45300 LEGO® Education WeDo 2.0 Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO 45300 LEGO® Education WeDo 2.0 Set.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ