LEGO kocsi játékkal versenyző fiú

A LEGO® autó modelleknek minden rendezvényen ott a helyük

A sebesség és az akció szerelmesei számára a LEGO® autók a legjobbak. A versenyautó kategóriában találsz dragstereket, Forma-1-es autókat és ikonikus sportautókat. A rendőrautókkal minden bűnözőt könnyedén elkaphatsz az üldözések során. Végül pedig a LEGO® autók között 4×4-es hajtással rendelkező terepjárók is vannak, amelyekkel kalandos kirándulásokat tehetsz a vadonban. Csak válaszd ki, milyen kalandokhoz van kedved.

A LEGO® autó építőkészletek a nagy autók rajongói számára is kínálnak modelleket

Olyan autókra van szükséged, amelyek elvégzik helyetted a nehéz munkát? Akkor a LEGO® autó a megfelelő megoldás. Használj kisteherautót az áruszállításhoz, teherautót az állatok szállításához, és nagy teherautót az igazán nagy rakományokhoz. Egy vontatóautó és egy mobil daru aztán megoldja azokat a helyzeteket, amikor a LEGO® autók lerobbannak. A LEGO® autó készletek igazi munkások és szakemberek számára is kínálnak erdészeti traktorokat, markolóval vagy hómaróval felszerelt kotrógépeket, illetve különleges mezőgazdasági gépeket.

Fagylaltos LEGO kocsi
LEGO kocsik - kislány apukával

Utazás a történelembe a kidolgozott LEGO® autók segítségével

Rajongsz az ikonikus modellekért? A LEGO® autó készletek azokat is elhozzák neked. Az autózás történetéből származó régi autók hű másolatai elnyerik a fiatal és idősebb építők szívét, legyenek azok híres filmek LEGO® autó modelljei vagy legendás sportkocsik. A felnőttek számára tervezett darabok a legapróbb részletekig kidolgozottak, rendkívül mozgatható és funkcionális alkatrészekkel, és eredeti dekorációként is remekül mutatnak majd, amelyekről nem fogod észrevenni, hogy építőkockákból készültek.

LEGO kocsi építőkészlet gyerekeknek

LEGO® autó készletek kicsiknek és nagyoknak

A LEGO® DUPLO® típusú LEGO® autó készletek a legkisebbek számára is alkalmasak. De a felnőttek sem maradnak le semmiről a 18 éves kor felettieknek szánt készleteknek köszönhetően.

elemes LEGO kocsi

LEGO® autók csatlakoztatása az alkalmazáshoz

Egyes LEGO® autók távolról is vezérelhetők egy mobilalkalmazás segítségével. Ez még intenzívebbé teszi a játékélményt.

LEGO kocsi építőkészlet

LEGO® autók - Sportkocsik és monster truckok

A LEGO® autó készletekben szinte minden elképzelhető autótípus megtalálható - a terepjáróktól a sportautókon át a monster truckokig.