A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Velikonoce HU

LEGO City 60216 Belvárosi tűzoltóság

Termékkatalógus
LEGO City 60216 Belvárosi tűzoltóság
5 8 értékelés
LEGO - gyerekeknek, 6 éves kortól ajánlott, téma: házak, tűzoltók, rendőrség és tűzoltóság és jármű, megjelenési év: 2018, 943 db elemből áll
Kód:  LO60216 Termékszám:  5702016369489 Gyártó honlapja:

LEGO City 60216 Belvárosi tűzoltóság

A LEGO Belvárosi tűzoltóság készlet tökéletes választás minden kisfiúnak! A LEGO City-t a városi élet ihlette, és kiváló lehetőséget nyújt a gyerekeidnek, hogy megtapasztalják ezt az életet. A kicsik az összes fő témát megtalálják az órákon át tartó játékhoz, a rendőrségtől és a tűzoltóságtól kezdve a rengeteg csodálatos járműn át az ikonikus épületekig - miközben megszeretik építésüket és a velük való játékot. A LEGO City Belvárosi tűzoltóság tele van a fantáziát szárnyra keltő részletekkel, így rendkívüli változatosságot nyújt. Ez a végtelen lehetőségek világa, amely növeli a gyermekjátékok sokszínűségét és szórakoztató képességét. Ez a népszerű LEGO City készlet 6 éves vagy annál idősebb gyermekek számára ajánlott.

 

A LEGO City 60216 Belvárosi tűzoltóság legfontosabb jellemzői

  • 6 és 12 év közötti gyermekeknek ajánlott
  • A városi élet csodálatos világa
  • Épületek, járművek, foglalkozások, helyzetek
  • Fejleszti a kreativitást és a fantáziát
  • Fejleszti a finommotoros készségeket
  • A gyermek egyedül is játszhat, de akár az egész család is csatlakozhat
  • A LEGO Belvárosi tűzoltóság 943 elemet tartalmaz


    LEGO City - Belvárosi tűzoltóság

     Védd meg LEGO City állampolgárait a 60216-os Belvárosi tűzoltóság építőkészlet segítségévelA készlethez tartozik egy nagy tűzoltóautó, új, világító és hangot adó blokkal, amely figyelmezteti az összes LEGO-városi polgárt, hogy közeledik a segítség. Egy magas épület hirtelen meggyulladt az építési területen, és el kell oltani, mielőtt a tűz tovább terjed, és kárt okoz a környéken. Ez a munka a belvárosi tűzoltóság számára, ők azok a bátor férfiak, akik hajlandóak életüket áldozni mások megmentésére. A tapasztalt tűzoltó hatékonyan oltja a tüzet, így a megmenekül a város a nagyobb szerencsétlenségtől.  

    A csomag tartalma:
    7 LEGO City minifigura (2 építőmunkás, pilóta és 4 tűzoltó).
    Háromszintes épület tetővel, kerítéssel ellátott építési telek, szerszámtartók, lehajló lámpák, mobil WC, levehető felső és elülső részekkel, önálló, forgó tetejű daru, valamint egy horoggal felszerelt funkcionális csörlő.
    Nagy tűzoltóautó, új fény- és hangblokkal, létrával, csúszótámaszokkal, elülső és oldalsó tárolórésszel, kihúzható létrával, tűzoltótömlővel és új vízszivattyú vízpermettel.
    Tűzoltóság, mentő helikopter pilótafülkével és forgó rotorokkal, valamint egy  R.O.S.-T3 távvezérelt tűzoltó robot kihúzható karmokkal.
    2 figyelmeztető lámpa, rádió, 2 füstkészlet, 12 db vízkocka, kalapács, szendvics, 2 palack víz, távirányító daru rész, 2 új tűzoltó tengely és R.O.S.-T3 távvezérlő rész, plusz 9 összecsukható tűz kocka.

     

    Paraméterek

    Ajánlott
    Gyerek Kész!
    Darabszám
    943 db Kész!
    Sorozat
    LEGO® City Kész!
    Téma
    Járművek, Rendőrség és tűzoltóság, Házak, Tűzoltók Kész!
    Megjelenési év
    2018 Kész!

    LEGO

    Ajánlott
    Gyerek Kész!
    Darabszám
    943 db Kész!
    Sorozat
    LEGO® City Kész!
    Téma
    Járművek, Rendőrség és tűzoltóság, Házak, Tűzoltók Kész!
    Megjelenési év
    2018 Kész!

    Tudni érdemes

    Alsó korhatár
    6 éves kortól Kész!
    Több paraméter

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: LEGO City 60216 Belvárosi tűzoltóság
    Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO City 60216 Hasiči v centru města. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO City 60216 Hasiči v centre mesta. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO City 60216 Feuerwehr in der Stadt. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO City 60216 Feuerwehr in der Stadt.
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ