LEGO Creator 3 in 1 kalózhajó

A LEGO® Creator 3 in 1 építőkészlet az egész család számára jó szórakozás

Életkortól függetlenül, akár a dinoszauruszok, a motorok, a fantasztikus lények vagy a technológia érdekel, a LEGO® Creator 3 in 1 felébreszti gyermeki kreativitásodat. Különböző nehézségű készletek állnak rendelkezésre, így az egész család egyszerre építkezhet a kockákból. A LEGO® Creator 3 in 1 készletek összetettebbek, ezért elsősorban iskoláskorú gyermekek számára alkalmasak. Találhatsz 6 éves kortól megfelelő modelleket, de az ajánlott életkor gyakran 10 éves kortól kezdődik.

A LEGO® Creator 3 in 1 segíti a kreatív gondolkodás fejlesztését

Ha játékosan szeretnéd ösztönözni a gyerekek kreativitását, lepd meg őket egy LEGO® Creator 3 in 1 készlettel. Ha ugyanazokat a darabokat három különböző épületté alakítjuk át, az megmozgatja a képzeletünket. Új kombinációkat találhatnak ki, és talán még saját játékot is készíthetnek. A LEGO Group úgy tervezi építőkészleteit, hogy azok egymással kompatibilisek legyenek. Ezt a kockák egységes kialakításával érte el. A LEGO® Creative épületeket könnyedén beállíthatod a LEGO® City sorozat egyik városába, és akár egy további készlet elemeivel gazdagíthatod.

LEGO Creative 3 in 1
LEGO Creator 3 in 1 robot

A LEGO® Creator 3 in 1 számos izgalmas témát kínál fiúknak és lányoknak egyaránt

A LEGO® Creator 3 in 1 készletek sokszínű választéka biztosítja, hogy a kockák világában mindenki megtalálja a neki tetszőt. Fedezd fel a futurisztikus LEGO® Creator autók világa mellett a jól ismert márkák sportkocsi modelljeit is, amelyeket könnyen repülőgéppé vagy forma 1-es versenyautóvá alakíthatsz át. Dinoszauruszok, sokféle állat és drónok is várnak rád. A LEGO® Creator 3 in 1 a lányok számára is élvezetesebbé teszi az építkezést. Szinte mindenki szívesen építene saját hangulatos kávézót, amelynek kialakítását maga tervezheti meg, és bármikor megváltoztathatja.

LEGO Creative 3 in 1

Az építési útmutató minden csomagban megtalálható

Nem fogsz elveszni a LEGO® Creator 3 in 1 kockák között. A képekkel illusztrált építési útmutató megtanítja a gyermekeket a feladat lépésről lépésre történő teljesítésére, ami nagyban segíti a későbbi fejlődésüket.

LEGO Creative

Más LEGO® Creator 3 in 1 témák

A LEGO® Creator 3 in 1 kalandos kalózhajók, középkori várak és űrrobotok fantáziadús modelljeivel is megörvendeztet, amelyek minden parancsodat teljesítik majd.

LEGO Creator autók

LEGO® Creator Expert tapasztalt építőknek

A LEGO® Creator Expert sorozat a lelkes építők számára is érdekes lehet. Ezek a készletek akár több ezer darabot is tartalmazhatnak, és a részletgazdag LEGO® Creative modellek a gyűjtők elismerését is kivívják.