LEGO auto

A LEGO® járművek olyan változatosak, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót

A LEGO® járművek valóban mindenkinek szólnak. A legkisebbek és a kezdő építők a LEGO® DUPLO® sorozat mozgó modelljeit fogják szeretni, míg a kicsit idősebbek a LEGO® City vagy a Friends világában játszódó kalandok sorozatát élvezhetik. A tapasztaltabb rajongók, gyűjtők és mechanikusok szívesen fognak igazi LEGO® járműveket összerakni a Technic vagy Creator sorozatból, amelyek bonyolult részletességgel kidolgozott kívánságaiknak tesznek eleget.

Milyen LEGO® járműveket vásárolhatsz? Minden kerekekkel rendelkező jármű számít!

A LEGO® járművek közé tartozik minden, aminek kerekei vannak, és megtalálhatóak az utakon, versenypályákon vagy akár a mezőkön is. Nézd meg a legnépszerűbb LEGO® autókat, buszokat, kamionokat, motorkerékpárokat, versenyautókat és szerezz magadnak vagy kis versenyzőidnek örömet, hiszen rengeteg szórakozást és kalandot élhetnek át velük. A modellek közül sok remek játék alkalmas a kis kezek számára, de találsz összetettebb készleteket is a gyűjtők számára is.

LEGO jármű
LEGO jármű

Egyedi LEGO® járművek összekapcsolása más LEGO® készletekkel

A LEGO® autóknak és más járműveknek nem kell egyedül közlekedniük az utakon. Sok készlethez minifigurák, felszerelések vagy akár egész környezetek is tartoznak. Így élvezheted a lakókocsis nyaralást, a tanyasi életet, a börtönszállítást és a rendőrségi üldözést. Ha megunod a jelenetet, a LEGO® autók könnyen beépíthetők bármelyik LEGO® termékcsaládba, hogy a hangulatodnak megfelelő teljes infrastruktúrát építs.

LEGO járművek mindenkinek

LEGO® autók építése bármilyen korban

A LEGO® járművek kínálata igazán változatos és nagyon kreatív. A választásnál azonban vegyük figyelembe az alkotó életkorát és képességeit.

LEGO járművek

A LEGO® járművek segítségével felfedezheted a világot

A LEGO® járművek és más eszközök a világ felfedezésére és egyéni feladatokra inspirálnak. Játssz tűzoltósat vagy földművest gyermekeiddel.

Híres hősök LEGO autói

Fedezd fel a híres hősök LEGO® autóit

Gyerekek és felnőttek egyaránt imádják kedvenc filmjeik és tévéműsoraik hőseit. A Batman, a Star Wars és a Harry Potter LEGO® járművei várnak rád.