marvel super heroes lego

A LEGO® Marvel egy filmsorozaton alapul

Az egész LEGO® Marvel világ a mindenki által ismert Marvel karakterekről szól. Konkrétan ezek közé tartozik Vasember, Pókember, Venom, Amerika kapitány, a Bosszúállók stb. Merülj el a jó és a gonosz harcában a LEGO® Marvel Super Heroes segítségével, és mutasd meg a rosszfiúknak, hogy mi a helyzet. Ráadásul órákig tartó szórakozásban lesz részed a sok küzdelem közben.

Fejleszd kreatív képességeidet a LEGO® Marvel készletekkel

Minden Marvel-rajongó is élvezni fogja a LEGO® Marvel készletek összeállítását. A kidolgozott részletekkel, a változatos karakterekkel és a futurisztikus fegyverektől kezdve a különleges járművekig rengeteg kütyüvel soha nem áll fenn az unalom veszélye. Ráadásul A LEGO® Marvel Super Heroes játék közben fejlődik a kreativitásod, akár egyedül, akár a családdal játszol. A fantáziádnak nincsenek határai. Lépj hát be a LEGO® Marvel csodálatos világába!

Marvel LEGO
LEGO Marvel Super Heroes

LEGO® Marvel Super Heroes - A Bosszúállók akcióhősei

A LEGO® Marvel Super Heroes készletek a népszerű Bosszúállók képregény- és filmtörténet minden rajongóját várják. Válogass az egyes készletek között a nehézség és a darabszám, illetve a kedvenc szuperhősöd szerint. Próbáld ki, milyen lenne Peter Parkernek lenni Pókember jelmezben.

LEGO Marvel Super Heroes

Vasember a LEGO® Marvel világában

Mentsd meg a világot Vasemberként a LEGO® Marvel Super Heroes játékkal. Próbáld ki a különböző ruhákat, amelyek a legendás Tony Stark műhelyéből kerültek elő.

LEGO Marvel

Mentsd meg a világot a LEGO® Bosszúállók segítségével!

Te magad is a LEGO® Bosszúállók csapatának tagjává válhatsz. Harcolj Amerika Kapitány vagy Pókember oldalán, és győzd le a gonoszt egyszer és mindenkorra.

bosszúállók lego

A LEGO®® Marvel nem csak a harcokról és a szuperhősökről szól

Egy LEGO®® Marvel készlettel a hősök segítésére koncentrálhatsz. Öltöztesd Vasembert különleges páncélba, vagy utazz a járművek egyikével.

LEGO® Marvel Vasember és szuperhős-páncéljai

A LEGO® Marvel Vasember egy olyan zseni, aki szabadidejében mindenféle kütyüket és páncélruhákat készít a gonosz elleni küzdelem jegyében. Ezek közül többfélét is megépíthetsz, melyek segíthetnek Vasembernek például a Thanos hadserege elleni küzdelemben. Emellett a LEGO® Bosszúállók Végjáték készlet egy nagyszerű bővítés lehet számodra, amellyel még több akciót élhetsz át.


LEGO® Marvel Pókember - Az álarcos pókhős lecsap

A csodálatos Pókember pókhálója segítségével egyenesen a Marvel LEGO® készletben landol. Építsd meg a mechanikus pókot, és csípd nyakon a főellenségeket, Homokembert és Keselyűt. Saját motorkerékpárod is lehet, amellyel a LEGO® Marvel Pókember képes lesz megállítani a gazember Vérontót.


A mindig bátor és kitartó LEGO® Marvel Amerika Kapitány

A LEGO® Marvel Amerika Kapitány az Outriderek elleni csatába száguld és a te segítségedre is szüksége van. Szereld össze különleges motorkerékpárját, süsd el a rajta lévő modern ágyúkat, és rázd le az ellenséget! A LEGO® Marvel Amerika Kapitány készlet magába foglalja a népszerű amerikai zászlós kialakítású, legendás pajzsot is.


LEGO® Marvel Bosszúállók készlet - Mentsd meg a világot a legrettegettebb gazemberektől

A LEGO® Marvel Végtelen Háború szett lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy átéljék a film cselekményét, viszont a képzeletüknek nem szab határt, akár meg is változtathatják a csaták kimenetelét. Ebben a LEGO® Bosszúállók hőseinek és főellenségeinek egyedi és részletesen kidolgozott figurái lesznek segítségükre.

Az építőszetteken kívül a LEGO® Marvel Super Heroes videojáték-sorozatot is beszerezheted gyermekeidnek a LEGO® játékok részlegben. A játékban a gyerekek az összes Marvel-hőst irányíthatják, és együtt segítenek megmenteni az univerzumot.