Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

LEGO Ninjago 70643 - A Feltámadás temploma

Termékkatalógus
LEGO Ninjago 70643 - A Feltámadás temploma
5 1 értékelés
Építőjáték - 765 építőelem, 8–14 év közöttiek számára ajánlott
Kód:  LO70643 Termékszám:  5702016109832 Gyártó honlapja:
LEGO Ninjago 70643 - A Feltámadás temploma Megszűnt

LEGO Ninjago 70643 - A Feltámadás temploma

A LEGO Ninjago gyermekedet azonnal a kalandok világába repíti, és több órás szórakozást kínál. A Ninjago sorozatot a híres és kedvelt TV-sorozat ihlette, amelyben a bátor nindzsák küzdenek és védelmezik a világukat az ellenség ellen. Gyermeked imádni fogja az ismert karaktereket és a Spinjitzu játékot. Az építőjáték serkenti a képzelőerőt és a fantáziát, ösztönzi a kreativitást. A készlet 8–14 év közötti gyermekeknek ajánlott.

A LEGO Ninjago 70643 legfontosabb jellemzői

  • A készlet 8–14 év közötti gyermekek számára ajánlott
  • Egy akciókkal és kalandokkal teli világ
  • A LEGO TV-sorozat ihlette
  • Izgalmas küzdelem a nindzsák ellenségei ellen
  • Fejleszti a kreativitást és növeli a képzelőerőt
  • Gyakoroltatja a finommotorikus készségeket
  • A készlet 765 építőelemet tartalmaz

LEGO Ninjago - A feltámadás temploma

A Feltámadás templomát mindenáron meg kell védeni - hiszen a legnagyobb gonosz lakozik benne! Ha Lord Garmadon fiai a nindzsákat megelőzve megkaparintják a gyűlölet, a megtévesztés és a bosszú maszkját, akkor képesek lesznek a templomot tiszta gonoszsággá változtatni, és visszahozni az életbe Lord Garmadont. Hőseinknek minden segítségre szükségük van ahhoz, hogy elkerüljék a pókbörtönben lévő csontvázakat és ne essenek fogságba, de megtalálják a nyitható falak mögött rejtőző maszkokat, mielőtt nagy erejű ellenségeik megszerezhetnék őket. Vajon sikerül nekik?  A fantáziának semmi sem szab határt - ezzel a készlettel saját történeteket találhatsz ki, amelyek telis-tele vannak meglepetésekkel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Ninjago 70643 - A Feltámadás temploma
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago 70643 Chrám vzkříšení. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Ninjago 70643 Chrám vzkriesenia. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70643 Tempel der Auferstehung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70643 Tempel der Auferstehung.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ