LEGO Technic autók építőkészlet

Építs valódi gépek másolatát a LEGO® Technic autók segítségével

1977 óta a LEGO® Technic autók kihívást jelentő, de kifizetődő építési élményt nyújtanak a gyerekeknek, tiniknek és felnőtteknek. A készletek mindenféle formájú és méretű járművet kínálnak - az ikonikus szuperautóktól és versenyautóktól az óriási építőipari gépekig. A LEGO® Technic autók valódi járművek által inspirált, kidolgozott modellek hiteles részletekkel és valósághű tulajdonságokkal kápráztatnak el.

Egyes LEGO® Technic autók modern távirányítóval rendelkeznek

Bizonyos LEGO® Technic autók mély játékélményt is nyújtanak, ha az ingyenes Control+ alkalmazással kombinálod, amellyel a modelleket többféleképpen irányíthatod, és izgalmas kihívásokat teljesíthetsz. A fejlett, funkciógazdag távirányító életre kelti az általad épített modelleket, és órákon át tartó szórakozást biztosít.

Auta LEGO Technic irányítás
LEGO Technic autók minden technikus számára

LEGO® Technic autók: valósághű formatervezés a technika szerelmeseinek

A LEGO® Technic autók nemcsak rendkívül valósághű mechanizmusaikkal és autentikus hangjaikkal tűnnek ki, hanem valós idejű visszajelzéseikkel is. A készletek könnyedén bevezetik a fiatal építőket a mérnöki munka izgalmas világába. Egy időre igazi mérnökökké válhatnak, és megtapasztalhatják a feltalálók munkáját.

LEGO Technic autók kombinációja

LEGO® Technic autók: tetszőlegesen kombinálhatók

A kiválasztott LEGO® Technic autók a 2in1 opcióval átépíthetők. Más modellekből azonban teljesen új és meglepő szerkezetek is építhetők.

LEGO Technic autó részletek

LEGO® Technic autók részletekre összpontosítva

A LEGO® Technic autók segítségével alaposan megismerheted a tartóelemeket, fogaskerekeket, tengelyeket és egyéb alkatrészeket, és a részleteken keresztül megismerkedhetsz a modellek technikai hátterével.

LEGO Technic autók bárkinek

A LEGO® Technic autók mindenkinek szólnak

A LEGO® Technic autók tényleg mindenkinek szólnak - gyerekeknek és felnőtteknek, lányoknak és fiúknak. Egyszóval tökéletes ajándék minden technika-rajongónak.