Little Tikes Little Town Játszóház - Evergreen

Termékkatalógus
Little Tikes Little Town Játszóház - Evergreen
5 1 értékelés
Játékház - mérete: 140cm × 155 cm × 147cm, lányoknak és fiúknak, alsó korhatár: 1,5 éves kortól
Kód:  SPTsc1307 Termékszám:  0050743227301 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Little Tikes Little Town Játszóház - Evergreen

A Little Tikes Town Playhouse modern stílusú kerti ház. A sárga és piros tetőt a városi élet ihlette, és ideális hely a gyerekeknek játékhoz, így tökéletesen használható bármilyen kertben. A ház számos különböző stílust és tárgyat tartalmaz játékokkal, amelyek segítenek a gyermekek kreatívitásának ösztönzésében, arra buzdítva őket, hogy barátaikkal játsszanak. Minden fal tartalmaz egy adott játékot, amely segít a gyermekek figyelmének fenntartásában. A ház két éves kortól alkalmas gyermekek számára.

Legfontosabb jellemzők

  • Kerti házikó, modern stílusban létrehozva
  • Kiváló minőségű műanyagból készült, vidám színekben
  • Bármilyen kertben használható
  • Négy különböző fal, amelyek arra ösztönzik a gyerekeket, hogy különböző témájú játékokat játsszanak: sport, üzlet, motorkerékpár és iskola
  • Mérete: 140×155×147 cm
  • Tömege 39kg
  • Két éves kor feletti gyermekek számára alkalmas

Modern városi ház berendezésekkel

Négy, különféle stílusban elkészített fal biztosítja a végtelen mulatságot. A sportfalon a gyerekek kosárlabda palánkot, illetve négy számozott céltáblát találnak. A Little Tikes Town Playhouse csomag tartalmaz egy labdát is. Az üzlettel felszerelt fal egy számlálót, egy ATM-et, egy kiszolgáló ablakot és részletes, formázott gyümölcsöt tartalmaz ládákban. A vezető oldalán a gyerekek egy benzinktat találnak egy üzemanyagtöltő állvánnyal, egy hordozható telefonnal és egy titkos bejárattal egy gumiabroncs alakú házba! Az elülső fal az iskola bejárata, az iskola belsejében vannak táblák és asztalok a gyerekek számára.

Paraméterek

Mérete: 140x155x147cm
Tömeg: 39 kg

Little Tikes

A Little Tikes egy jól ismert cég, amely kiváló minőségű márkás játékokat gyárt a kertbe és beltérbe egyaránt. A csecsemők, a kisgyermekek és az óvodások számára készült játékokra specializálódnak. Legyen szó akár kisgyermekeknek, tipegőknek készült játékokról, mint a lapátok, mászókák, csúszdák vagy kerti házak, a Little Tikes márka garantálja a gyermekkori képzelet magas színvonalát, biztonságát és fejlődését.

 

Paraméterek

Hosszúság/mélység
147 cm Kész!
Szélesség
155 cm Kész!
Magasság
140 cm Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méretek

Hosszúság/mélység
147 cm Kész!
Szélesség
155 cm Kész!
Magasság
140 cm Kész!

Tulajdonságok és felszereltség

Anyag
Műanyag Kész!

Anyag

Anyag
Műanyag Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Little Tikes Little Town Játszóház - Evergreen Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Little Tikes Městský domek na hraní - Evergreen. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Little Tikes Mestský domček na hranie - Evergreen.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ