AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Ludi Stan járóka és anti-UV babasátor

Termékkatalógus
Ludi Stan járóka és anti-UV babasátor
Gyereksátor - hordozható sátortető, amely 50+ UV sugárzástól is véd, víz- és homokbiztos, születéstől kezdve használható
Kód:  HRAkn0905 Termékszám:  3550839922051 Gyártó honlapja:
Ludi Stan járóka és anti-UV babasátor Megszűnt

Ludi Stan járóka és anti-UV babasátor

A baba-biztos hordozható Ludi kiságy biztonságban tartja  babáját. Nem csak otthon veheti hasznát, hanem akár a teraszon, a kertben, vagy víz közelében. Kültéri használat során könnyedén csatolja fel a sátortetőt, hogy gyermekét megbízhatóan védhesse meg az erős napsütéstől. Még egy erősebb szélfúvás sem jelenthet gondot, a járóka szilárdan rögzíthető sátorcövekek segítségével. Ha gyermeke nem akar játszani a kedvenc játékaival, akkor töltse fel vízzel vagy homokkal, ezáltal kis medencét vagy homokozót képezve. A sátor teteje könnyű, így könnyen hordozható. Ha Önnek kisgyermeke van, ez a befektetés 100%-ban megtérül!    

Legfontosabb jellemzők

  • Hordozható és könnyű
  • Beltéri és kültéri játékokhoz is ajánlott
  • Árnyékot biztosító tető csatlakoztatható
  • 50+ UV sugárzás ellen is véd
  • 6 rögzítő cövek segítségével biztosítható
  • Alsó része kis medencévé alakítható
  • Egyszerű össze- és szétszerelés
  • Újszülöttek számára is használható

Az egyszerűség hatalom

Nem szükséges diploma az összeszereléshez. Egyszerűen hajtsa össze a járóka korlátját, húzza fel a tető közepét, majd a hurok segítségével kötözze a tetőt a járóka falához. A Sátor hátszó része a tetőhöz köthető. Könnyen és gyorsan létrehozhat egy biztonságos és fedett játszóteret gyermeke számára. A mesterien kialakított designnak hála könnyedén összehajtható és tasakjába csomagolva tárolható.

 

Paraméterek:
100 × 113 × 83 cm

 
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ludi Stan járóka és anti-UV babasátor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ludi Stan a hrací ohrádka pro miminko anti-UV. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ludi Stan a hracia ohrádka pre bábätko anti-UV. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ludi Stan a hrací ohrádka pro miminko anti-UV. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ludi Stan a hrací ohrádka pro miminko anti-UV.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ