Ludi Nomad Zsiráf babáknak anti-UV védelemmel

Termékkatalógus
Ludi Nomad Zsiráf babáknak anti-UV védelemmel
Gyereksátor - hordozható, univerzális védelemmel a nap, szél és a rovarok ellen, UV védelemmel SPF 50+, alul puha béléssel, alkalmas a születéstől
Kód:  HRAkn0916 Termékszám:  3550839000025 Gyártó honlapja:
Ludi Nomad Zsiráf babáknak anti-UV védelemmel Megszűnt

Ludi Nomad Zsiráf babáknak anti-UV védelemmel

A LUDI Nomad hordozható gyereksátor nélkülözhetetlen eszköz lehet minden kisgyermekkel rendelkező szülőnek. A világos és tágas sátor a szó legszorosabb értelmében univerzális. Használhatja úgy, mint egy mózeskosár vagy mint egy árnyékos és biztonságos hely a babának a játékra ébredés után. Nem számít, hogy hol van és mit csinál éppen - akár otthon dolgozik a számítógépen, napozással tölti idejét a teraszon, virágokat ültet a kertben, utazik vagy pikniket rendez a természetben, kisgyermeke mindig Önnel lehet. A gondos tervezésnek köszönhetően a sátor gyorsan és könnyen összeállítható, a párnázott alsó résszel, ha szükséges, a rögzítő sátorcövekek alkalmazásával. 

A sátor főbb jellemzői 

  • Hordozható, könnyű és szellős
  • Lélegző hálós anyagból készült
  • UV 50+ védelmi faktor 
  • Univerzális - aludni és játszani is alkalmas
  • Kényelmes alsó puha béléssel
  • 4 sátorcövek horgonnyal
  • Egyszerű összeállítás és szétszerelés
  • Alkalmas a gyermekeknek születésüktől

Praktikusság mindenek felett 

Praktikusság mindenek felett 

A sátor kiterjesztésével olyan tágas és kényelmes belső teret kaphat a gyermekének, amely megbízható védelmet nyújt az erős napfény és a szél ellen. A praktikus kivágású ablakok külső borítórétegből készültek és egy belső átlátszó háló teszi lehetővé a sátor teljes lezárását, amely egyúttal friss levegőt is biztosít a gyermekének. Így a sátor 100% -os védelmet nyújt a babának a rovarok ellen, és egyúttal Ön is szemmel tarthatja gyermekét. A sátor kialakítását minden bizonnyal nagyra értékeli majd - a domináns pasztell kék árnyalat kellemesen felélénkíti a környező színeket és a zsiráfos gyermek motívumot. 

A sátor méretei:
112 × 77 × 49 cm

A táska átmérője:
45 cm

 
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ludi Nomad Zsiráf babáknak anti-UV védelemmel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ludi Stan pro miminko anti-UV Nomad Žirafa. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ludi Stan pro miminko anti-UV Nomad Žirafa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ludi Stan pro miminko anti-UV Nomad Žirafa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ludi Stan pro miminko anti-UV Nomad Žirafa.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ