Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Magformerek Carnival mágneses készlet

Termékkatalógus
Magformerek Carnival mágneses készlet
Építőjáték - 46 darabos készlet, ajánlott 3 éveskortól
32 390 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HRAif11118 Termékszám:  730658630744 Gyártó honlapja:
Magformerek Carnival mágneses készlet 32 390 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Magformerek Carnival mágneses készlet

A MAGFORMERS Carnival 46 alapkészlet egy eredeti készlet, amellyel szórakoztató módon fejlesztheted gyermeked képességeit. Használatával már kicsi korától kezdve építheti fantáziáját, térlátását, finommotoros mozgását és végül, de nem utolsó sorban a kreativitását. A készlet összesen 46 darabból áll, amelyekkel a gyerekek biztosan fognak unatkozni. A MAGFORMERS Carnival 46 a legkisebb gyermekek számára készült, akik megtanulják megérteni az egyszerű tárgyak 3D elhelyezkedését. Az egyes részek színes műanyagból készülnek, amely tulajdonságainak köszönhetően ellenáll a még durvább használatnak is.

A MAGFORMERS Carnival 46 főbb jellemzői

  • Ideális szett az apróságoknak a fantázia fejlesztésére
  • Összesen 46 darabból áll
  • Segít fejleszteni a térbeli képzelet, a finommotoros mozgást és a kreativitást
  • Különböző formájú, pasztellszínű elemeket tartalmaz többféle színben
  • Minden blokkban egy kis és erőteljes neodímium mágnes van 
  • A csomag mérete 34 × 25 × 8 cm 
  • A csomag súlya kb. 1000 gramm 
  • Nem mérgező szilárd műanyagból készült 
  • 3 éves kortól ajánlott

Carnival szórakozás

A MAGFORMERS Carnival 46 egyike azoknak a tematikus készleteknek, amelyekkel a gyerekek hosszú órákra leköthetik a figyelmüket. A készlet egy vidám környezetre, különösen karneválra és mesékre koncentrál. Így a gyermekeid képesek lesznek megépíteni saját vásári körhintájukat, kerékpárjukat, hintájukat vagy más egyéb látnivalót. A két négyzet tele van felfüggesztett ülésekkel, amelyek egy igazi búcsút utánoznak. Ha a gyermeked más épületeket szeretne építeni, akkor ezeket a darabokat más készletekből összerakhatja, kereket vásárolhat és akár kreatív autókat is építhet. Minden egyes darabban neodímium mágnes található, amelyek szabadon foroghatnak, így soha nem fog megtörténni, hogy a természetes mágneses polaritás miatt változtatni kell a terveken


Egyszerű formák = egyedi élmény

A MAGFORMERS az eredeti mágneses készlet, amely lehetővé teszi a gyermekeknek, hogy fejlesszék az építészeti fantáziájukat, akár többféle módon. A készlet olyan egyszerű formák elve alapján működik, amelyek lehetővé teszik a gyermekek kreativitásának teljes körű fejlesztését. Minden csomagban megtalálhatók a kétdimenziós sokszögek, például négyzetek, háromszögek, téglalapok, gyémántok, ötszögek, hatszögek és különböző trapéz formák. Minden darab egészségre ártalmatlan műanyagból készül, és kis neodímiummágnesekkel rendelkezik, amelyeket elrejtettek benne. Ezután csak össze kell rakni a darabokat és élvezni a végtelen játékot. A MAGFORMERS márka számos versenyen már többször is díjat nyer, és a játék kategóriájában egyértelműen a legjobbak között van. 

A csomag tartalma:
22 × négyzet
2 × figurát
2 × hatszög
12 × háromszög
8 × spec. az állvány és a forgó szerkezet egy része




Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Darabszám
46 db Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Darabszám

Darabszám
46 db Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Magformerek Carnival mágneses készlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Magformers Magformers Carnival. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Magformers Magformers Carnival. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Magformers Magformers Carnival. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Magformers Magformers Carnival.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ