Oktató játékok -Mamas & Papas- Lotty ülőpárna katicabogár

Termékkatalógus
Oktató játékok -Mamas & Papas- Lotty ülőpárna katicabogár
Készségfejlesztő játék kivehető biztonsági panel (rajta babatükör, csörgők, rágóka és katicabogár-gyűrűkön), méretek 31 × 66 × 56 cm, az ajánlott életkor: 6 hónapos kortól
Kód:  HRAa11062 Termékszám:  5031672716703
Oktató játékok -Mamas & Papas- Lotty ülőpárna katicabogár Megszűnt

Oktató játékok -Mamas & Papas- Lotty ülőpárna katicabogár

Helyezze el a gyermeket kényelmes és biztonságos környezetben, miközben játszik. Az ülőpárna egyszerűen fefújható, és máris körbeveszi a gyermeket egy pihepuha világ, tele játékkal. Az előlapon, amely kivehető, a gyerekek felfedezhetik a katicabogár alakú csörgőt, a virág alakú rágókát, sőt a bababiztos tükröt is. Az üléspárna könnyen eltávolítható huzattal van bevonva, amely könnyen mosható. Vidám színei miatt könnyen észrevehető bármilyen helyiségben, és alkalmas azon gyermekek számára, akik már tudják, hogyan kell ülni egyedül.

A fő előnyök

  • vidám színek
  • Bevonva kivehető mosható huzattal
  • egy eltávolítható panel csörgőkkel, rágókával és babatükörrel
  • felfújható
  • Alkalmas a gyermekek számára 6 hónapos kortól
 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oktató játékok -Mamas & Papas- Lotty ülőpárna katicabogár Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mamas & Papas Sedací polštář Beruška Lotty. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mamas & Papas Sedací vankúš Lienka Lotty. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Didaktisches Spielzeug Mamas & Papas Sitzkissen Sonnenkäfer Lotty. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Didaktisches Spielzeug Mamas & Papas Sitzkissen Sonnenkäfer Lotty.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ