A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

Marbotic Smart Letters

Termékkatalógus
Marbotic Smart Letters
Interaktív játék - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 3 év
Kód:  HRAif11236 Termékszám:  3770005884017

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Marbotic Smart Letters

Fejleszd a gyermekedet modern módon a Marbotic Smart Letters segítségével. Ez a didaktikai segédeszköz nemcsak a modern technológiák használatára tanítja meg a gyermekedet, hanem a betűkkel és a szóalkotással is megismerteti. A didaktikai segédeszköz 3–8 éves gyermekek számára készült, és a Montessori módszer elvein alapul. Csak töltsd le a kiválasztott alkalmazást iPadre vagy Samsungra, és kezdődhet a szórakoztató tanulás. A Smart Letters megfelel az európai játékbiztonsági szabványoknak.

A Marbotic Smart Letters fő jellemzői

  • Egy interaktív játék
  • Lehetővé teszi a szóhasználat hatékony fejlesztését
  • A Montessori módszer ihlette
  • A Smart Letters tableten működik
  • 3 és 8 év közötti gyermekek számára készült

Betűk a Smart Letters-el

A Smart Letters számos lehetőséget kínálnak a betűk és a szóalkotás gyakorlására, ráadásul lehetővé teszi, hogy a gyermekek meghallgassák a betűkhöz kapcsolódó hangokat és megismerjék a nevüket. A tablet és a fizikai tárgyak használatával fejlődik a kritikus gondolkodás. A gyerekek megtanulnak szótagokat és szavakat alkotni, megismerik a kis- és nagybetűket. Egyszerű szavakat is olvashatnak és írhatnak.

A Smart Letters a következő eszközökön működik:
Apple iPad2, iPad 2017, iPad3, iPad4, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro 9.7, iPad Pro 12.9, iPad Pro 10.5.,
Samsung Galaxy Note 10.1.2014, Galaxy Tab 2 10.1, Galaxy Tab 4 10.1, Galaxy Tab 7.7, Galaxy Tab A 10.1.2016, Galaxy Tab A 10.1.2016 Spen, Galaxy Tab A 9.7.2016 Spen, Galaxy Tab Active 8.0, Galaxy Tab Pro 8.4, Galaxy Tab S 10.5,Galaxy Tab S 8.4, Galaxy Tab S 8.0, Galaxy Tab S 9.7, Galaxy Tab S2 8.0, Galaxy Tab S2 9.7, Galaxy Tab S3 9.7.


Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Marbotic Smart Letters Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marbotic Smart Letters. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Marbotic Smart Letters. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Marbotic Smart Letters. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marbotic Smart Letters.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ