AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Mattel Barbie - Csillagközi barátnő

Termékkatalógus
Mattel Barbie - Csillagközi barátnő
5 1 értékelés
Játékbaba lányoknak, ajánlott életkor: 3 év
Kód:  HRAa9227 Termékszám:  0887961266917 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mattel Barbie - Csillagközi barátnő

Fedezd fel Barbie-val a fénylő csillagokkal és színes figurákkal teli távoli galaxisokat! Barbie kalandjai ez alkalommal a földön kívül játszódnak. Kennel és a többi barátjával az egész világűrt beutazzák. A babát a Barbie: Csillagok között című animációs film ihlette. Barbie legmenőbb kiegészítője a légdeszka, amelyen utazik. Utazás közben öt különböző dallam és három különböző színű fény kíséri. Ha a hátára rögzíted a forgógyűrűt, akkor Barbie körbe-körbe forog. Barbie egy gyönyörű, lila kezeslábast, egy csillogó, levehető szoknyát és ezüst csizmát visel. A csillogó lila haja lófarokba van kötve. 3 éves kortól ajánlott gyermekeknek.

Legfontosabb jellemzői

  • Barbie csillagos ruhában
  • A Barbie: Csillagok között című animációs film ihlette
  • Galaktikus ruha sok csillogó kiegészítővel
  • Karkötő mellékelve
  • Lófarokba kötött, színes csíkokkal díszített haj
  • 3 éves kortól ajánlott gyermekeknek

Fantáziadús film

A csillagos ruhát viselő babát és a többi Barbie figurát a Barbie: Csillagok között című animációs film ihlette. Barbie a filmben azzal tűnik ki, hogy meg akarja menteni a csillagokat és az egész galaxist. Gyűjtsd össze a sorozatba tartozó összes figurát! Eljátszhatod velük a kedvenc filmbéli jelenetedet, vagy szabadjára engedheted a fantáziádat, amelynek még a csillagos ég sem szabhat határt!

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 
 

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Csomagolás
Játék szett Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Csomagolás

Csomagolás
Játék szett Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mattel Barbie - Csillagközi barátnő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Barbie Hvězdná kamarádka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mattel Barbie – Hviezdna kamarátka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Barbie: Lights & Sounds Hoverboard Puppe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Barbie: Lights & Sounds Hoverboard Puppe.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ