A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

Mattel Fisher Price Mega Bloks Ninja Turtles - Street Donnie képzés

Termékkatalógus
Mattel Fisher Price Mega Bloks Ninja Turtles - Street Donnie képzés
Építőjáték Ajánlott kor: 5 év
Kód:  HRAa9466d Termékszám:  ASRT0887961290165

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mattel Fisher Price Mega Bloks Ninja Turtles - Street Donnie képzés Megszűnt

Mattel Fisher Price Mega Bloks Ninja Turtles - Street Donnie képzés

Köszöntsd teknős bimbózó az utcán edzés, amely javítja tudásukat. Donnie cirkáló város utcáin, és keres más helyeken, ahol tudott gyakorolni tudását. Amikor látja, egy halom szemetet, ez nem neki, nem akadály. Épp ellenkezőleg! Fogja használni ezt a helyet, hogy gyakorolják a folytatásban ninja készségek. Ugrik a fedélzeten és a szemetet a tüzek a magasba, aztán esik pontosan a helyére.

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Legfontosabb jellemzők

  • Kedvenc motívum Ninja Turtles
  • Állítsuk össze épphogy a gyalogot Donnie
  • Vonat Donnie ugrás a lerakó
  • Darabszám 28
  • Alkalmas korosztály 5 éves
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mattel Fisher Price Mega Bloks Ninja Turtles - Street Donnie képzés Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mega Bloks Želvy Ninja - Pouliční trénink Donnie. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mattel Fisher Price Mega Bloks Korytnačky Ninja - Pouličný tréning Donnie. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Fisher Price Mega Bloks Ninja Turtles - Straße Donnie Ausbildung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Fisher Price Mega Bloks Ninja Turtles - Straße Donnie Ausbildung.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ