Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Fisher-Price - Reg a roncstelepen

Termékkatalógus
Fisher-Price - Reg a roncstelepen
Játékvonat - 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif0652 Termékszám:  0887961427837

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fisher-Price - Reg a roncstelepen Megszűnt

Fisher-Price - Reg a roncstelepen

A Reg a roncstelepen játék a híres TV sorozat, a Thomas és barátai történetét dolgozza fel, és új kalandot kínál a gyerekeknek a játékhoz. A történet ezúttal a roncstelepen bontakozik ki, ahol Thomas megérkezett és kocsikkal Reg-hez, aki segít Thomas-nak megszabadulni az általa szállított alkatrészektől, segít azok megsemmisítésében. Reg képes az egyes részeket a karmai közé fogni, és fel-le pakolni azokat Thomas teherkocsijaira. Hagyja, hogy a gyerekek alakítsák a történetet, hogy kitalálják, mi hogyan alakuljon és maguk formáják meg az eseményeket. Üdvözöljük Sodor szigetén... 

A készlet egy gépesített Thomas mozdonyt tartalmaz, emellett összehajtható vasutat is, amin a kocsi magától közlekedik. Továbbá talál egy mozgatható rakodó karommal ellátott gépet is a rakományok mozgatásához és egy csúszdát, könnyen illeszkedő alkatrészekkel amely egy  "roncsteleppé" alakul.

Legfontosabb jellemzők

  • Gépesített árbóc, vasút és számos más kiegészítők
  • Fejleszti a képzeletet, a képességeket, emellett minden alkalommal más játékot biztosít
  • Alkalmas gyermekeknek 3 éves kortól
  • Két AAA elemmel működik

A Reg a roncstelepen játék csatlakozható más játék-készletekekkel is, így a játék lehetőségek megsokszorozódnak, aminek a gyerekek nyilvánvalóan örülnek majd. Minél több a játékkomponens, annál kifinomultabb a játék, hiszen nagyobb a tér a képzeletnek, ezáltal a gyerekek hosszabb ideig foglalhatják le magukat, így boldogan és sokáig játszhatnak. 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fisher-Price - Reg a roncstelepen Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mašinka Tomáš – Reg na vrakovišti. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lokomotíva Tomáš – Reg na vrakovisku. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mašinka Tomáš – Reg na vrakovišti. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mašinka Tomáš – Reg na vrakovišti.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ