Mattel Fisher-Price Színes hangulatkréták (cseh)

Termékkatalógus
Mattel Fisher-Price Színes hangulatkréták (cseh)
5 1 értékelés
Játékszett - a 18-36 hónapos korosztály számára ajánlott
Kód:  HRAif0633 Termékszám:  0887961438772

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mattel Fisher-Price Színes hangulatkréták (cseh) Megszűnt

Mattel Fisher-Price Színes hangulatkréták (cseh)

A Fisher-Price színes krétái tökéletes segédeszközei az érzelmek felfedezésének. A hangulatkréták segítségével a gyerekek megtanulhatják kifejezni az érzelmeiket, emellett megismerhetik a színeket, a számokat, és a számok egymás utáni sorrendjét, mindezt mókás dalocskák és interaktív játékok kíséretében. Minden kréta más-más érzelmet fejez ki, például boldogságot, szomorúságot, meglepettséget vagy álmosságot. Amikor a gyerek lenyom egy krétát, elindul a móka: egy bolondos dalocskát és kifejezéseket fog hallani a kréta színéről és hangulatáról. Amikor a megfelelő helyre teszi az egyes krétákat a dobozban, akkor a számok sorrendjével ismerkedik meg, ráadásul, ha ügyes volt, jutalomként fülbemászó dallamokat hallhat. A színes kréták több mint 35 különböző dalt és mondókát tudnak lejátszani, mindet cseh nyelven. 

Legfontosabb jellemzők

  • Több mint 35 dal és mondóka
  • Megismerteti az érzelmek nevét és kifejezési módját
  • Megtanítja a színeket, számokat, és a számok sorrendjét
  • Cseh nyelven
  • Minőségi kidolgozás
  • 18 hónapos kortól ajánlott
 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mattel Fisher-Price Színes hangulatkréták (cseh) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fisher-Price Barevné Pastelky CZ. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fisher-Price - Farebné Pastelky CZ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fisher-Price Spielset - Farbstifte CZ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fisher-Price Spielset - Farbstifte CZ.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ