A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

Megtervezett hab 3D puzzle - Brandenburgi kapu

Termékkatalógus
Megtervezett hab 3D puzzle - Brandenburgi kapu
31 darab, az ajánlott korosztály 5 éves kortól
Kód:  HRAa6093 Termékszám:  4020972089083

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Megtervezett hab 3D puzzle - Brandenburgi kapu Megszűnt

Megtervezett hab 3D puzzle - Brandenburgi kapu

Egyedi három rétegű habszivacs puzzle készült kiváló minőségű laminált papír, hab lesz a kedvenc játék a gyerekek. Ez nem csak a szórakozás gyerekeknek és felnőtteknek, akkor jön a saját. Javítani kell a tudás történelmi helyek szerte a világon. Van egy egyedülálló lehetőség, hogy építsenek egy otthoni híres Brandenburgi kapu, melyekhez egyébként utazni Berlinbe. Hajtsuk a puzzle nem nehéz, csak hogy együtt 31 db. Puzzle amikor jön szét, és összerakás. Puzzle szállítjuk szétszerelt állapotban formában csomagolják fóliával. Egyedi alkatrészek nyomja össze és helyezze fel a következő mellékelt utasításokat.Ezt a habot 3D puzzle célja a gyermekek 5 éves és megfelel minden EU szabványoknak. Rozvíjejte dětem fantazii a jemnou motoriku.

legfontosabb jellemzői

  • hab
  • 31 db
  • Alkalmas gyerekek 5 éves
  • mérföldkő Brandenburgi kapu
  • javítása motoros készségek gyermekek
  • Nincs szükség ragasztó
  • Méretek: 20 x 8 x 18 cm
  • megfelel minden EU-előírások
  • Szórakozás az egész családnak

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Megtervezett hab 3D puzzle - Brandenburgi kapu Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Třívrstvé pěnové 3D puzzle - Braniborská brána. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trojvrstvové penové 3D puzzle - Brandenburská brána. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Drei-Schicht-Schaum Puzzle - Brandenburger Tor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Drei-Schicht-Schaum Puzzle - Brandenburger Tor.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ