Akvizice ApF HU ApF HU

Na! Na! Na! Surprise babák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka és kiadás
Márkák
Na! Na! Na!
(4)
Kiadás
Táska
(1)
Mini
(1)
Tinédzser
(1)
Játék magassága
10 cm
28 cm
-
Hajszín
Szőke
(1)
Fekete
(1)
Többszínű
(1)
Fehér
(1)
Anyag
Szövet
(1)
Műanyag
(3)
Csomagolás
Külön baba
(3)
Játék szett
(1)
Tartozékok a csomagban
Kozmetikum
(1)
Ruházat
(4)
Divat kiegészítők
(1)

Íme a Na! Na! Na! Surprise - puha, illatos divatbabák, amelyek nemcsak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is elvarázsolják. Minden babának saját személyisége és stílusa van. Melyik Na! Na! Na! Surprise baba az igazi? Olvass tovább, és tudj meg többet.

Tovább

Na! Na! Na! Surprise: egy ajándék, amely meglep

A Na! Na! Na! Surprise egy ragyogó, egyedi baba. Már a pompás érkezése is elkápráztat. A Na! Na! Na! A Surprise baba egy konfettivel teli zacskóba van csomagolva. Csak fújd fel és pattintsd ki, hogy egy aranyos meglepetés táruljon eléd - egy puha baba stílusos kiegészítőkkel.


Na! Na! Na! Surprise 3in1 hátizsák térrel - rózsaszín

A Na! Na! Na! Surprise fantasztikusan puha baba, magassága a szériától függően 19 és 28 cm között mozog.

Na! Na! Na! Surprise – hátizsák minden babának

Minden Na! Na! Na! Surprise baba egy hozzá illő hátizsákkal vagy csillogó kézitáskával együtt kapható. A gyerekek eltehetik ezekbe a táskákba a babáikat, amikor éppen nem játszanak, és ez útközben is hasznos lehet. Ugyanakkor ezek a kompakt táskák pénztárcaként, tolltartóként, illetve tolltartóként is szolgálhatnak, de akár mini kézitáskaként is.

i

Na! Na! Na! Surprise hátizsák szoba

A Na! Na! Na! Surprise 3 az egyben hátizsák szobával a harmadik sorozatból. Az első pillantásra a hétköznapi, hátizsák formájú doboz egy egész világot rejt. Belsejében egy hangulatos miniszobát találsz aranyos ággyal, éjjeliszekrénnyel, fogasokkal és sok más kiegészítővel.

Na! Na! Na! Surprise ruházat: Milyen ruhát választasz?

Tudtad, hogy minden Na! Na! Na! Surprise baba saját, egyedi stílussal rendelkezik? A divatbaba a hátizsák stílusához és színéhez igazodik, amelybe aztán elrejtheted. Az eredeti csillogó ruhák általában a csomag részei.

A varázslatos Na! Na! Na! Surprise baba 5 éves kortól ajánlott. Sokféle Na! Na! Na! Surprise sorozat létezik azonban, így ez az aranyos játék felnőtt gyűjtőknek is megfelelő választás.

A Na! Na! Na! Surprise cipőknek mennyei illatuk van

A Na! Na! Na! Surprise kiegészítők nem csak ruhákból állnak, minden babához jár csizma is. Ezek eredeti dizájnnal és isteni illattal rendelkeznek. Így még bekötött szemmel is meg tudod különböztetni a babádat a többitől, pusztán az illata alapján.

i

Na! Na! Na! Surprise baba több mint játék

Minden Na! Na! Na! Surprise baba egyedi, összetéveszthetetlen személyiséggel rendelkezik. A dobozon egy kerek címkét találsz, amely elárulja a baba nevét, hogy mikor született, mit szeret, milyen személyiségjegyei vannak, és egy inspiráló mottót is olvashatsz rajta.

Na! Na! Na! Surprise: Egyedi sorozatok

Mint már említettük, a Na! Na! Na! Surprise figurák rendszeresen új sorozatokban jelennek meg. Melyek ezek?

  • A Na! Na! Na! Surprise baba plüssállattal ideális választás lehet, ha szereted az aranyos állatokat.
  • A Na! Na! Na! Surprise szerelmes babák bájos frizurájukkal minden romantikus léleknek örömet okoznak.
  • A Na! Na! Na! Surprise pizsamaparti szettben mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet egy barátokkal töltött pizsamapartin.
  • A téli babák részletes ruhákkal rendelkeznek, és elkísérik gyermekeidet egy téli utazásra.
  • A Na! Na! Na! Surprise kemping a természet és a kemping ihlette kiadás, tematikus kiegészítőkkel.

Na! Na! Na! Surprise baba plüss állat 2in1
Na! Na! Na! Surprise baba plüssállattal

Na! Na! Na! Surprise szerelmes babák
Na! Na! Na! Surprise – szerelmes kiadás

Na! Na! Na! Surprise téli babák
Na! Na! Na! Surprise téli babák

Éljenek a kalandok! A Na! Na! Na! Surprise lakókocsi hangulatos és mozgatható.

Hogyan gyűjtheted össze az összes Na! Na! Na! Surprise figurát?

Megvan már az összes baba a Na! Na! Na! Surprise 1 sorozatból? Akkor kezdd el gyűjteni a Na! Na! Na! Surprise 2 sorozatot is. Eddig 4 különböző sorozat jelent meg. Honnan tudhatod kicsomagolás előtt, hogy megvan-e már az adott baba? Nézd meg a szimbólumot (villám, szív, láng vagy virág) a csomaghoz mellékelt szórólapon.

i

Gyermeked már idősebb, de nagy rajongója ezeknek az imádnivaló babáknak? Biztosan örülni fog a Na! Na! Na! Surprise Teens sorozatnak. Ezek a babák nagyobbak, stílusosabbak, valamint hajlítható karokkal és lábakkal rendelkeznek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 termék
5,0
Na! Na! Na! Surprise Mini baba, 1. sorozat
Játékbaba - műanyag, innen ismert L.O.L. Surprise, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 10 cm, többszínű haj, ruházat a csomag része, ajánlott 5 éves kortól
5 400 Ft -tól
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06387
Na! Na! Na! Surprise Játékbaba és stílusos kézitáska 2 az 1-ben, 2. sorozat - Liling Luck
Játékbaba - szövet, innen ismert Na! Na! Na! Surprise, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 20 cm, fekete hajszín, ruházat a csomag része, ajánlott 5 éves kortól
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00515
Na! Na! Na! Surprise tinédzser 2. évad - Gretchen Stripes
Játékbaba - műanyag, innen ismert Na! Na! Na! Surprise, hajlik a keze és a lába, magassága 28 cm, szőke hajszín, kozmetikum és ruházat a csomag része, ajánlott 5 éves kortól
13 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAnk006084b
Na! Na! Na! Surprise Téli baba - Snow Owl
Játékbaba - műanyag, innen ismert L.O.L. Surprise, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 20 cm, fehér hajszín, ruházat és divat kiegészítők a csomag része, ajánlott 5 éves kortól
15 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAkc06388

Na! Na! Na! Surprise babák

A Na! Na! Na! Surprise babák kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó na! Na! Na! Surprise babák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább na! Na! Na! Surprise babák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb na! Na! Na! Surprise babák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: na! Na! Na! Surprise babák vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ