Shop roku 30 dnů na vrácení

Nicoletta és David

Termékkatalógus
Nicoletta és David
Játékbaba
Kód:  HRAa8751 Termékszám:  4020972055064

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nicoletta és David

Nicoletta és David társasága mellett gyermeke sohasem lesz egyedül. Ez a hűséges rongybaba páros mindig örömöt, játékot, és tanulást fog hozni. Mindkét baba ruhája mosható és ellenálló a nyállal szemben, és több, mint egy faladatot tölt be. Gombok bekapcsolása, fűzők megkötése, tépőzárak használata: ezek mind szerény, de nagyon hatékony feladatok, amelyek fejlesztik a motoros, taktilis és szenzoros készségeket. Ezért az árért két babát is kap, ami nagyon előnyös ajánlat.

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48 / EK 2009.  június 18-án a játékok biztonságáról és jogi normáiról szóló cseh szabályozásnak. Természetesen tartalmaz megfelelőségi nyilatkozatot.

Legfontosabb jellemzői

  • Egy pár rongybaba
  • A gyerekektől elválaszthatatlanok
  • Mosható ruhák
  • Motoros készségek fejlesztése a ruházati feladatok ellátásán keresztül
  • Gombok bekapcsolása, cipőfűző megkötése

Méretek:
34 cm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nicoletta és David Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nicoletta a David. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nicoletta a David. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nicoletta a David. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nicoletta a David.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ