A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Olcsó bino játékkonyhák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Tulajdonságok
Forgatható gombok
(1)
Nyitható ajtó
(1)
Tárolós
(1)
Csomag tartalma
Mosogató
(1)
Mikrohullámú sütő
(1)
Edény
(1)
Az oldalon az alábbi bino játékkonyhák kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó bino játékkonyhák kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó bino játékkonyhák kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Amelie konyha kiegészítőkkel, amelynek bruttó ára 35 890 Ft. Az olcsó bino játékkonyhák oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
1 termék
5,0
Amelie konyha kiegészítőkkel
Játékkonyha - fa, méretek 86 × 60 × 29,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel, forgatható gombok, nyitható ajtó és tárolós, ajánlott 3 éves kortól, mosogató, mikrohullámú sütő és edény a csomag része
35 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAif12179

Olcsó bino játékkonyhák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó játékkonyhák Bino Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább játékkonyhák Bino
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ