Stellar Blade Alzaboxy

Petitcollage karácsonyi adventi naptár

Termékkatalógus
Petitcollage karácsonyi adventi naptár
Adventi naptár - 4 éves kortól , ház alakú, játszórésszel, 24 tematikus figurát tartalmaz, újrahasznosított papírból, növényi színekkel nyomtatva
Kód:  HRAbz08339 Termékszám:  736313545166

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Petitcollage karácsonyi adventi naptár

Élvezd az adventi időszakot gyermekeiddel együtt a Petitcollage Karácsonyi adventi naptárával. Ezzel a naptárral év legszebb ünnepeire való várakozást varázslatos karácsonyi hangulat szövi át. A ház alakú adventi naptár tele van meglepetésekkel. A színes ablakok 24 figurát rejtenek, amelyekkel játék közben is átjár a karácsony szelleme.  A naptár újrahasznosított papírból készült, növényi festékekkel, színes kivitelűre tervezték. Az egyes figurák részesei lehetnek saját történeteiteknek. Engedd, hogy a gyerekek fantáziája működésbe lépjen, és együtt élvezhessük az öröm pillanatait. A Petitcollage Karácsonyi adventi naptár 4 éves kortól alkalmas gyermekek számára. 

A Petitcollage adventi naptár főbb jellemzői

  • Ház alakú adventi naptár
  • A színes ablakok 24 alakot rejtenek
  • A naptár újrahasznosított papírból készült és növényi festékekkel színezték
  • A játék fejleszti a gyermek fantáziáját
  • A Petitcollage karácsonyi adventi naptár 4 éves kortól alkalmas gyermekek számára

A Petitcollage és a környezet

Az amerikai Petitcollage vállalat a modern tervezés, az ökologikus szemlélet és a fenntarthatóság kombinációján alapul. Az eredeti termékeket Kaliforniában tervezik, és jelenleg világszerte értékesítik őket. A termékek újrahasznosított anyagokból, bambuszból vagy minőségi tanúsítvánnyal ellátott fából készülnek. A gyártás során használt összes festék növényi eredetű és környezetbarát.

Méretek:
33 × 26,7 × 4,4 cm


Paraméterek

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Petitcollage karácsonyi adventi naptár Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Petitcollage Vánoční adventní kalendář. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Petitcollage Vianočný adventný kalendár. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Petitcollage Weihnachts-Adventskalender. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Petitcollage Weihnachts-Adventskalender.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ