Akvizice ApF HU LEGO v APP pro AP+

PLAYMOBIL® 5047 Large African Safari

Termékkatalógus
PLAYMOBIL® 5047 Large African Safari
Építőjáték Alkalmas 18 hónap
Kód:  HRAa7474 Termékszám:  4008789050472 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PLAYMOBIL® 5047 Large African Safari

A kreativitás ösztönzésére és a fantázia a gyerekek? Van egy egyedülálló lehetőség.A készlet lehetővé teszi a gyermekek fejlesztése a kreativitás, játékosság és motoros képességeit. Playmobil készült higiénikus anyag, amely szálmentes és mosható festékkel. A műszerfal szett nagyon kifinomult és tematikusan fókuszált. Gyakran akkor szeretnénk, hogy egy készlet, amely meghosszabbítja az időt a gyerekekkel. Hagyja magát elragadta a képzelet a gyerekekkel együtt. Utazhat a szafari, ahol élvezheti egy elefánt, zebra, majom. Az út hosszú, és lehet lovagolni a városi busz, terepjáró vagy repülővel. Vigyázni kell, mert egy oroszlán egy oroszlán és egy krokodil. A levehető utánfutó képes átalakítani egy zsiráf.

Okok vásárolni

  • kit a kreativitás, játékosság és motoros készségek
  • kreativitás és a fantázia
  • színes, kidolgozott darab
  • higiénikus, színtartó anyag
  • téma: African Safari
  • Ajánlott kor: 18 hónap

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PLAYMOBIL® 5047 Large African Safari Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 1.2.3 5047 Velké africké safari. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Playmobil 5047 Veľké africké safari. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 5047 Große Afrika-Safari. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 5047 Große Afrika-Safari.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ