Tartalék akkumulátor és élelmiszerkészlet Pleo robot dinoszauruszhoz

Termékkatalógus
Tartalék akkumulátor és élelmiszerkészlet Pleo robot dinoszauruszhoz
Robot kiegészítő - a csomag egy tartalék akkumulátort és 4 élelmiszer-csomagot tartalmaz, melyek Pleo robot dinoszauruszokhoz használhatók
Kód:  HRAjd1497

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tartalék akkumulátor és élelmiszerkészlet Pleo robot dinoszauruszhoz Megszűnt

Tartalék akkumulátor és élelmiszerkészlet Pleo robot dinoszauruszhoz

Neked is van egy egyedi Pleo RB robotod, amely pont úgy néz ki és mozog, mint egy fiatal Camarasaurus dinoszaurusz? Akkor tudod, hogy ezt az új családtagot meg kell etetni, ha éhes, és ki kell cserélni az akkumulátorát, ha az eredeti nem tölthető fel, vagy ha egyszerűen csak elvesztetted. A Pleo robothoz való tartozékcsomag egy tartalék akkumulátort és 4 élelmiszercsomagot tartalmaz. Az intelligens dinoszaurusz tudja, hogy az ennivalót neki szántad, és ki fogja mutatni az elégedettségét. Szerezz be egy csomó finomságot a robotdinódnak!

Csomag tartalma:
1 x Li-polimer tartalék akkumulátor
4 x robotdinó-kompatibilis élelmiszercsomag

 

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló irányelveinek és a cseh jogi szabályozás minden jogi normájának. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tartalék akkumulátor és élelmiszerkészlet Pleo robot dinoszauruszhoz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pleo náhradní baterie a sada potravin. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pleo náhradná batéria a súprava potravin. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zubehör für den Pleo Roboter Ersatzakku und Lebensmittelset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zubehör für den Pleo Roboter Ersatzakku und Lebensmittelset.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ