Shop roku 30 dnů na vrácení

Predator figurák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés

A Predator figura nagyszerű ajándék lehet a közismert sorozat minden rajongójának. Nézd meg, miben különböznek az egyes Predátor figura változatok, milyen anyagokból készültek és milyen magasak lehetnek.

Tovább

A Predator figura a híres filmsorozat alapján készült

Minden Predator figura változatát a Predator filmsorozat ihlette, amely 1987-ben került először a mozikba a mára már legendássá vált Arnold Schwarzenegger főszereplésével. A Predator egy kitalált emberszabású idegen lény. Kultúrája a vadászaton alapul, amely során konfliktusba kerül az emberekkel.

i

A Predator figura játékként vagy egy gyűjtemény darabjaként is megállja a helyét. Ha szeretnél játszani a karaktereddel, akkor a Predátor akciófigura csak neked való. De ha inkább egy szép dekorációra vágysz, akkor nyúlj a gyűjtői darabhoz, amely kiegészíti a gyűjteményedet.

Milyen témájú Predator figura változatokat találhatsz?

Mivel a Predator világa hatalmas, a Predátor figurák is változatosak. Kapható Lasershot Predator figura, Gallery Hunter Predator figura, vagy az Alien VS. Predator film alapján készült figura, Elder Predator, stb. Mindegyik más és más, így csak rajtad múlik, hogy melyik Predator változat tetszik a legjobban.

Világító Predátor figura? Csak tartsd a világító változatot egy pillanatra a fény felé, és máris egy világító Predátor figura lesz belőle.

A Predator figura különféle anyagokból készülhet

Nem minden Predator figura készül ugyanabból az anyagból. A boltok nagyrészében általában műanyag figurákat találhatsz, de léteznek ritkább vinil változatok is. A vinilből készültek általában bemutató darabként szolgálnak, és más benyomást keltenek, mint műanyag társaik.

világító predátor figura
Világító Predator figura

predátor figura akció jelenet
Predátor akciófigura

Milyen méretben kapható a Predátor figura?

A Predator figura kiválasztásakor a figura magassága döntő tényező lehet. Ezen figurák mindössze 13-24 cm-es magasságban kaphatóak. Ha van hely a polcodon, akkor válaszd a nagyobbikat.

i

Predator figura olcsóbban szerezhető be az outlet kategóriánkban. Nézd meg, hogy éppen most mely változatok találhatóak meg a kínálatban. A kiváló minőség garantált az outlet figurák esetében is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 termék
5,0
Predator - Gallery Hunter - figura
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Alien vs Predator, magassága 24 cm, anyaga műanyag, nem mozgó
Előrendelési ár
28 490 Ft
Várható időpont: április 2024
Termékkód: GMERCHb613p2

Predator figurák

A Predator figurák kategóriában összesen 1 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Predator figurák – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó predator figurák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb predator figurák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: predator figurák vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ