Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Olvass Violettel, a beszélő kutyussal! - interaktív játék

Termékkatalógus
Olvass Violettel, a beszélő kutyussal! - interaktív játék
Interaktív játék - áramellátás: 3x AA típusú elem, 2 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa5711 Termékszám:  708431192386

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Olvass Violettel, a beszélő kutyussal! - interaktív játék Megszűnt

Olvass Violettel, a beszélő kutyussal! - interaktív játék

Nagyszerű interaktív játék angol nyelvtanuláshoz. A gyermekek figyelmesen hallgatják a Violet kutyus által felolvasott meséket az elbűvölően illusztrált könyvecskékből, majd a kutyus különböző kérdéseket tesz fel a kis olvasóknak, hogy ők is bekapcsolódhassanak a történetbe. Ezáltal a gyermekek természetes módon fejleszthetik szövegértési készségeiket. A kutyus testén több interaktív pont található. Simogassa meg őt, nyomja meg, vagy csiklandozza meg tappancsát, és figyeljen, miként fog reagálni. Minden angol nyelven történik.

Hogy miért is olyan jó barát Violet kutyus?

  • Felolvas a gyerekeknek, és kérdéseket tesz fel nekik
  • Interaktív, reagál a simogatásra és az érintésre
  • Megtanít a szövegek és képek követésére, illetve értelmezésére
  • Több mint 70 különböző kérdés és frázis
  • Ha a kutyus elalvás előtt olvas fel, lehalkítható

Az interaktív kutyus többféle üzemmódban működhet, mesekönyvekből olvas fel, és kérdéseket tesz fel a gyerekeknek, énekel, valamint megtanítja a gyerekeket lapozni. Több, mint 70 különböző kérdéssel és frázissal rendelkezik, továbbá átkapcsolható hangos vagy csendes üzemmódba. Az öt mesekönyv olvasása során a gyerekek különböző tematikus területek szavaival gyarapíthatják szókincsüket.

A játék három darab AA típusú elemmel működik, amelyek a csomag tartozékai.

Ajánlott korosztály:
2+

Méret:
29,2 × 25,4 × 14 cm

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Olvass Violettel, a beszélő kutyussal! - interaktív játék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Čtení s mluvícím pejskem Violet. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Čítanie s hovoriacim psom Violet. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Čtení s mluvícím pejskem Violet. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Čtení s mluvícím pejskem Violet.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ