Akvizice ApF HU Shop roku

Seva City mini

Termékkatalógus
Seva City mini
Építőjáték - 145 darabos készlet, 4 éves kor felett ajánlott
Kód:  HRAa7020 Termékszám:  8592812186505

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Seva City mini

A Seva építőjáték 1979 óta minden korosztály kedvence. Ez a szórakoztató és kreatív építőjáték nem tartalmaz túl bonyolult elemeket, és nagyon sokféle módon variálható. A legtöbb Seva készlet egymással kölcsönösen is kombinálható, így igazán kreatív dolgokat alkothatsz. És felejtsd el az umalmas kék-fehér verziót - az új generációs Seva építőkészlet sokféle, vidám színben készült! Válaszd a számodra leginkább tetsző készletet!

A Seva City készlet zöld és lila elemeket tartalmaz. A csomagban természetesen a szokásos fehér keresztrögzítők is megtalálhatók. Egészítsd ki a várost egy dudáló hajóval, egy repülőgéppel, egy jelzőtoronnyal, vagy bármivel, amit csak el tudsz képzelni! 

Ez a készlet 145 építőelemet tartalmaz, köztük két egyedi hangmodult is. Az egyik modul motorhangot, a másik kürthangot ad ki. Legyen a játék a Seva City Mini készlettel még élvezetesebb - építs egy autót, egy robogót vagy bármilyen más járművet, és töltsd meg a szobát a hangjukkal!

Főbb előnyök

  • Több mint 35 éve a piacon
  • Két hangmodul a csomagban - kürt- és motorhanggal
  • Fejleszti a kreativitást, a kézügyességet és a fantáziát
  • Hihetetlenül sokféle módon variálható - engedd szárnyalni a képzeleted!
  • A készlettel a városhoz használható kiegészítőket alkothatsz - Seva City

Megbízható cseh minőség

A Seva készletek Csehországban készülnek szívből jövő gondoskodással és szeretettel. Lepd meg gyermeked egy minőségi játékkal, amely a cseh gyártó precizitását dicséri!

Első a biztonság

Ez a játék egy elismert tanúsító cég tesztje alapján megfelel az EN71 szabvány által előírt biztonsági és egészségvédelmi követelményeknek. A készlet nem tartalmaz veszélyes ftalátokat, ezért bármelyik gyerekszobába nyugodt szívvel ajánljuk.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Seva City mini Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seva City mini. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Seva City mini. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Seva City mini. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Seva City mini.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ