Shimmer és Shine Squeeze

Termékkatalógus
Shimmer és Shine Squeeze
Figura - Magasság 11cm
Kód:  HRAif9108 Termékszám:  ASRT5056219009353

Shimmer és Shine Squeeze

A 3 éves animációs történet szerelmesei élvezhetik a Shimmer és Shine Squeeze-t. Várakozás az autentikus dizájnra, vidám színekre, szórakoztató részletekre. A szemében igazán lenyűgözte a hűséges alakzat az animált hősökkel, amelyek szerint a figurák jöttek létre! Minden figura kiváló minőségű, tartós és egészségtudatos anyagból készül, amely garantálja a tartós és elégedett felhasználást. Vásároljon szórakoztató és végtelen szórakozást. Pontosan ez lesz a Shimmer és a Shine Squeeze minden gyermekszobában.

A Shimmer és a Shine Squeeze legfontosabb jellemzői

  • Ajánlott kor 3 éves kortól
  • Méret 11 cm
  • Hiteles tervezés
  • Precíziós feldolgozás
  • Boldog színek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Shimmer és Shine Squeeze Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Shimmer and Shine Squeeze (NOSNÁ POLOŽKA). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Shimmer and Shine Squeeze. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Shimmer und Shine Squeeze. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Shimmer und Shine Squeeze.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ