Simba baba Cheeky Lila

Termékkatalógus
Simba baba Cheeky Lila
Játékbaba - rongybaba, magassága: 38 cm, 1 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAmm078b Termékszám:  ASRT4006592522384 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Simba baba Cheeky Lila

Ez a hagyományos rongybaba gyermeked tökéletes barátnője lesz a mindennapos játék során. Bármikor megölelgetheti barátját, játszhat vele vagy akár a frizurájával. A baba egy életen át gyermeked társa lehet, együtt nőhet fel vele és később csodás dísze lehet a szobának. A vidám baba szőke haja két copfba van fonva, színes, csíkos topot és gyönyörű lila ruhát visel, ezen kívül kiváló a mindennapi játékhoz, de tökéletes társ alváshoz is. Mivel a játék nagyon könnyű, így kiváló útitárs is lehet.

Főbb előnyei

  • Kiváló minőségű kivitelezés
  • Puha játék
  • Tökéletes társ alváshoz és ölelgetéshez
  • Kiváló játék utazások alkalmával, könnyű és kis helyen elfér
  • Tökéletes a mindennapi játékhoz

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács a játékok biztonságáról szóló 2009/48/EK 2009. június 18-i rendeletének és minden a cseh jogrendszer által előírt normának. Ezt természetesen megfelelőségi nyilatkozat igazolja.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Simba baba Cheeky Lila Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Simba Panenka Cheeky fialová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Simba Bábika Cheeky fialová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Simba Puppe Cheeky Lila. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Simba Puppe Cheeky Lila.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ