A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

30 dnů na vrácení ApF HU

Simba Steffi menyasszony baba - vállpántos ruha

Termékkatalógus
Simba Steffi menyasszony baba - vállpántos ruha
Játékbaba - menyasszonyi ruhában, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAmm068b Termékszám:  ASRT4006592534141

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Simba Steffi menyasszony baba - vállpántos ruha Megszűnt

Simba Steffi menyasszony baba - vállpántos ruha

Kislánya szeretne egy újabb babát a gyűjteményébe? Lepje meg őt Steffi babával a Simba játékgyártótól. Garantáltan lenyűgözi majd a baba finom kidolgozása, a hajlítható végtagjai és a csodaszép haja, amelyet kislánya a kedvére fésülhet. A babák kombinálhatók egymással, kölcsönözhetik és felvehetik egymás ruháit. Steffi babával különféle történeteket lehet eljátszani, amelyek fejlesztik a gyermekek fantáziáját. A történetek kitalálásába bekapcsolódhatnak a felnőttek is, és kellemesen eltölthetik az időt közösen a gyermekkel. A baba átöltöztetésével a kicsik fejlesztik a finommotorikus készségeiket. A baba bírja a gyakori átöltöztetést az egyik ruhából a másikba.

Simba Steffi Menyasszony baba főbb jellemzői

  • Simba Steffi baba menyasszonyi ruhában
  • A csomag része egy vállpántos ruha, egy korona és egy fátyol
  • A Simba baba mérete 29 cm
  • 3 éves kortól ajánlott

A Simba Steffi Menyasszony baba nagy napja

Elérkezett Steffi baba számára a nagy nap: az esküvő napja. Öltöztesd fel őt a menyasszonyi ruhájába, és ünnepelj vele együtt! A gyönyörű menyasszonyi ruha egy fátyollal és egy koronával egészül ki. Az esküvői frizura sem hiányzik. A baba mérete 29 cm.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Simba Steffi menyasszony baba - vállpántos ruha Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Simba Panenka Steffi Nevěsta - šaty přes ramena. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Simba Panenka Steffi Nevěsta - šaty přes ramena. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Simba Panenka Steffi Nevěsta - šaty přes ramena. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Simba Panenka Steffi Nevěsta - šaty přes ramena.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ