AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Smoby Tricikli Be Move Confort fehér kerekű

Termékkatalógus
Smoby Tricikli Be Move Confort fehér kerekű
Pedálos tricikli - fiúknak és lányoknak egyaránt, teherbírása: 30kg, súlya: 4,72kg
Kód:  HRAif4074 Termékszám:  3032167404015 Gyártó honlapja:
Smoby Tricikli Be Move Confort fehér kerekű Megszűnt

Smoby Tricikli Be Move Confort fehér kerekű

Minden szülő tudja milyen mozgékonyak tudnak lenni olykor a gyerekek. Ilyenkor nyugodtan bízd őket az eredeti Smoby Be Move Confort triciklijére. A gyermek tricikli kimagaslóan stabil és kényelmes, amelyet az állítható ülésnek és a teljes mértékben biztonságos kialakításának köszönhet. A szülők minden bizonnyal örömmel fogadják a praktikus vezetőbot jelenlétét, amellyel irányíthatják a járművet például egy közös séta során. A fogantyún található táskában tárolhatod a holmijaidat is. A Smoby tricikli 10 hónapos kortól alkalmas a gyermekek számára.

A Smoby Be Move Confort tricikli legfontosabb jellemzői

  • Teljesen biztonságos tricikli
  • Az ülést védőtámasz övezi, és biztonsági öv is a rendelkezésedre áll
  • Ergonomikus kialakítású a gyermekek kényelméért
  • Smoby tricikli vezetősínnel és táskával a kisebb dolgok számára
  • Fejleszti a gyermek motoros készségeit, elősegíti az aktív mozgást
  • Mutatós színes dizájn
  • Nagyszerű választás a sétákhoz

A Smoby tricikli biztonságot nyújt

A biztonság különösen fontos a triciklik esetében. Éppen ezért a Smoby Be Move Confort tricikli csúszásgátló pedálokkal, robusztus fémszerkezettel és minőségi kerekekkel büszkélkedhet. A triciklit irányíthatod a vezetősín segítségével, illetve a kormányzár is hasznos lehet. A pedálokat is inaktiválhatod. Az ülésen egy három pontos biztonsági öv és a védőtámasz együttese gondoskodik a gyermek maximális biztonságáról. A gyerkőcök akár pihenhetnek is a séta közben, hiszen amikor nem pedáloznak, pihentethetik a lábukat a lábtámaszon.

Kényelmes pedálos tricikli

A Smoby tricikli nem csak biztonságos, hanem rendkívül kényelmes is. Az állítható ülés ergonómiai kialakítású. A pedálokat úgy tervezték, hogy a lehető legnagyobb stabilitást garantálják a gyerekeknek. A lágyított műanyagból készült kerekek csendes használatot biztosítanak. A gyerkőcök az ülés alatt található műanyag kosárban tárolhatják játékaikat. Emellett, a Be Move Confort nagyon jól mutat, amit főként az izgalmas színkombinációjának és a formatervezésének köszönhet.

Méretek:
68 × 52 × 52 cm

Tömeg:
4,72 kg

Hátsó kerék átmérője:
15 cm

Első kerék átmérője:
20 cm


Paraméterek

Alsó korhatár
1,25 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
1,25 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Smoby Tříkolka Be Move Confort bílá kola. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Smoby Trojkolka Be Move Confort biele kolesá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Smoby Dreirad Be Move Confort weiße Räder. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Smoby Dreirad Be Move Confort weiße Räder.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ