Sylvanian Family Rózsaszín fagyis kocsi

Termékkatalógus
Sylvanian Family Rózsaszín fagyis kocsi
Figura kiegészítő - a készletben egy fagylaltos kocsi és több mint 30 kiegészítő található, a jármű klasszikus autóként is használható, a figurák nem tartoznak a készlethez, más Sylvanian Families készletekkel kombinálható, gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAkc00020 Termékszám:  5054131056516 Gyártó honlapja:

Sylvanian Family Rózsaszín fagyis kocsi

A Sylvanian faluban olyan állatok élnek, akiknek gyönyörű házaik vannak.De persze nem csak ezeket találod a faluban, hanem még sok mást is, például boltokat, akár mozgó árusokat is.A Sylvanian Family Rózsaszín fagyiskocsi kellemes pasztell színű és nyuszis dizájnja van.A készlet több mint 30 színes kiegészítőt tartalmaz.A hároméves és annál idősebb gyerekek a fagylaltozós játék közben a különböző gombócokat öntetekkel és díszítésekkel kombinálhatják a tölcsérekben, hogy egyedi édességkreációkat hozzanak létre.A tölcsérek a Sylvanian Family figurák kezébe illeszkednek, amelyekkel a vezetőülés is könnyen paddá alakítható a még nagyobb kényelem érdekében.A rózsaszín fagylaltkocsi klasszikus autóként is használható.

A Sylvanian Family Rózsaszín fagyiskocsi készlet főbb jellemzői

  • Fagylaltozós játék, amely kombinálható más Sylvanian Family készletekkel
  • A rózsaszín fagyiskocsi szép pasztell színű és nyuszis dizájnnal rendelkezik
  • A Sylvanian Family készlet több mint 30 darabos
  • A gyerekek saját fantáziájuk szerint alkothatják meg a fagylaltjukat a tölcsérekből, a gombócokból és az öntetből - minden összeilleszthető
  • A vezetőülés könnyen paddá alakítható
  • A vitrin eltávolítható, elfordítható és ülőhelyként használható
  • A kisfiúk és a kislányok klasszikus autóvá alakíthatják a rózsaszín fagyiskocsit
  • A Sylvanian Families játékokkal való játék fejleszti a gyerekek szociális készségeit, elősegíti az egészséges játékot, és ösztönzi az ötletek és érzelmek fejlődését
  • Az állatfigurákat nem tartalmazza a csomag
  • 3 éves kortól ajánlott

A rózsaszín fagyiskocsi kreativitásra ösztönöz

A Sylvanian Family Rózsaszín fagyiskocsi készlet feltétei különböző formájúak, így a fiúk és a lányok nyúl, macska vagy panda témájú fagylaltot készíthetnek.Az édességvitrin kivehető, elforgatható és ülőhelyként használható.A játék más Sylvanian Family készletekkel kombinálható.A rózsaszín fagyiskocsi így egy gyerekvidámpark részévé válhat, és egy nagyszerű játék még nagyobb dimenziót kaphat.

Sylvanian Families játékok

Az ebben a kollekcióban szereplő játékokat 1985 óta gyártják, és a gyerekek szerte a világon szeretik őket.A természet, a család és a szeretet az alapkoncepció, amely mindezen játékok mögött áll.A Sylvanian faluban minden állat a természet közelében él, a gyerek különböző történeteket alkothat, és fejlesztheti a képzeletét, gondolkodását és szociális készségeit.A Sylvanian faluban házakat, boltokat, bútorokat, kiegészítőket és állatokat találsz - mindet a legapróbb részletekig kidolgozva és átgondolva.Az "örökzöld" játékok ugyanazokat a lehetőségeket kínálják a kislányoknak, mint a babákkal való játék során, ráadásul egészséges játékra ösztönöznek.

Paraméterek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!
Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Típus
Játék szett Kész!
Fajta
Kiegészítők Kész!
Használat
Játékhoz Kész!

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tulajdonságok

Típus
Játék szett Kész!
Fajta
Kiegészítők Kész!
Használat
Játékhoz Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!

Játékszettek

Darabszám a készletben
30 db Kész!

Játék kategória

Játék kategória
Kreatív készletek Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sylvanian Family Rózsaszín fagyis kocsi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Růžový zmrzlinářský vůz. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sylvanian Family Ružový zmrzlinársky automobil. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Family Rosafarbene Eis-Wagen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Family Rosafarbene Eis-Wagen.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ