Cubs telefon

Termékkatalógus
Cubs telefon
Játszótér kiegészítő - 3-6 éves gyermekeknek
Kód:  HRAa3439 Termékszám:  5413050008042 Gyártó honlapja:

Cubs telefon

 

Ez a Cubs játékszettbe tartozó telefon  különböző célokra használható. Két önálló részből tevődik össze, tartó alapzatát bárhova könnyen felhelyezheti önmetsző facsavarok segítségével. Ezzel a telefonnal a gyermekeknek sok mókában lesz részük. A telefon dallamos hangokat ad ki, ha a gyermek megnyomja a rajta lévő nyomógombokat. 

Biztonsági okokból, biztonsági csíkkal látták el. A termék CUBS márkanév alatt készült, és az Európai Unió területén belül gyártották. A CUBS márkanév alatt futó összes terméket a legújabb európai szabványoknak és követelményeknek megfelelően tesztelték és hagyták jóvá.

Ez a játék megfelel az Európai Parlament 2009/48/EC számú irányelvének, és az Európai Tanács 2009. június 18.-án kiadott, a játékok biztonságáról szóló előírásának, valamint a vonatkozó cseh törvényeknek. A termék természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Különleges jellemzők:

  • Anyaga: műanyag, fröccsöntött polipropilén
  • Méretek: 20.5 x 9 x 6,5 cm
  • 3-6 év közötti gyermekeknek készült

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Hossz
20,5 cm Kész!
Szélesség
9 cm Kész!
Magasság
6,5 cm Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Méret & súly

Hossz
20,5 cm Kész!
Szélesség
9 cm Kész!
Magasság
6,5 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cubs telefon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Telefon CUBS k dětskému hřišti - žlutý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Telefon CUBS k dětskému hřišti - žlutý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CUBS Kinderspielzeug Tastentelefon - gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CUBS Kinderspielzeug Tastentelefon - gelb.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ