UBTECH Jimu AstroBot

Termékkatalógus
UBTECH Jimu AstroBot
Robot - interaktív készlet, három különböző robotot tartalmaz, 397 elemből áll, szerszám nélkül is összeszerelhető, 5 szervomotor, 2 LED lámpa, hangszóró, infravörös érzékelő
Kód:  UBJMK1 Termékszám:  JR0501

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

UBTECH Jimu AstroBot

Végtelen szórakozás az UBTECH Jimu Astrobot készletével

Az Astrobot egy intelligens készlet robotokkal, amelynek leleményessége felülmúlja az okostelefonokét. Összesen 397 elemből áll, amelyekből három különböző robotot lehet felépíteni: az Astrona, a Rover és az AstroBota modelleket. Mindhárom robot másban jó és egy alkalmazás segítségével programozható is. Az egyik sétálni és táncolni tud, a másik vezetni, a harmadik pedig feltérképezni a terepet. A robotoknak Bluetooth segítségével adhat utasításokat.

 UBTECH Jimu AstroBot
 

 UBTECH Jimu AstroBot
 

Az UBTECH Jimu AstroBot jellemzői

  • Interaktív készlet
  • Hozzávalók három különböző robothoz
  • 397 elemből
  • Szerszámok nélkül is összeszerelhető
  • Infravörös érzékelővel
  • 5 szervomotorral
  • Bluetooth 3.0/4.0 BLE+EDR támogatás
  • Telefonnal vezérelhető (Android, iOS)

Egyszerű vezérlés mobiltelefonnal

Az UBTECH Astrobot készlet robotjai készen állnak a Bluetooth-kompatibilis telefonok által küldött utasítások végrehajtására. Az interaktív feladatokat a robotok készséggel teljesítik majd. A robotok támogatják a legalább Android 4.0.3 vagy iOS 7.0 operációs rendszert futtató telefonokat.

 UBTECH Jimu AstroBot
 

 UBTECH Jimu AstroBot
 

Szerelje össze a három robotot

Astron

Okos, eleven és bátor. Tud énekelni, táncolni, de akár tudományos kutatást is végez. A zenének megfelelően mozog és ritmusosan villog is, 16 színű LED fényével.

Rover

Érett, bátor, felelős és óvatos is egyben. Egy infravörös szenzor segítségével képes kikerülni az akadályokat. LED fényei villoghatnak, vagy folyamatosan éghetnek.

AstroBot

Okos és optimista. Ő is tud táncolni és énekelni. LED fényeinek segítségével követi a ritmust, mozognak a kezei, sőt érzelmeket is képes kifejezni velük.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UBTECH Jimu AstroBot. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si UBTECH Jimu AstroBot. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UBTECH Jimu AstroBot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UBTECH Jimu AstroBot.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ