A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

Valeria Balett

Termékkatalógus
Valeria Balett
Játékbaba magasság 28 cm
Kód:  HRAa5682 Termékszám:  8426265280100

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Valeria Balett

A Valéria Balett baba gumianyagú testtel és szőke hajjal különösen 3 éves kortól ajánlott. A baba kiemelkedően realista ábrázolású. A hang sem lehet zavaró, hiszen a áték nem ad ki hangot. Úgy van felöltöztetve, mint egy balerina, íg inspirálja a gyereket a közös játékra, öltözködésre, fésülködésre és természetesen a táncra. Szép ajándék egy kislánynak karácsonyra, vagy akár születésnapra.

Ajánljuk:

  • A megjelenése olyan, mint egy igazi kisbabáé
  • Vonzó ruhák és kiegészítők
  • Méret 28 cm,  3 éves kortól

Egyedi baba 

Valeria Balett a híres spanyol Llorens babák  közül való, melyeket 1860. óta gyártanak. A "Llorens babák" csodálatos módon utánozzák a gyermekek arcát, hogy úgy nézzen ki, mint a valódi. Természetesen  igazi gyerekekről modellezték. Szerethető arcával könnyen az egész család kedvencévé válik.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Valeria Balett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Valeria Ballet. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Valeria Ballet. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Valeria Ballet. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Valeria Ballet.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ